29.4.2013

Mummulla yökylässä, sekä Agikisoissa töissä :)

Viikonloppu oli varsin kiva ja erilainen kuin yleensä.

Perjantaina, nimittäin mentiin jerpan kanssa mummulaan yöksi. Äitikin oli hetken mummulla ennnekuin lähti. Sitten käytiin pieni lenkki ja saman tyylinen lenkki illallakin, koska ei tuolla sateessa viitsi kauaa olla, koska kastuu ja ei Jessekään tyksi kauheesti edes. Perjantai meni oikein hyvin, sitten esiteltiin mummulle meidän temppuja iltasella.

                                                    Autossa :)

Lauantaina aamulla kuuden pintaan heräsin ekan kerran, mutta nousin n. 40min päästä tein aamu toimet, käytin koiran ja sitten lähdinkin jo käveleen kentälle päin. Olin siis oman seuran agi kisoissa ''töissä'' keräämässä talkoopisteitä, ja aika nopeaan se aika meni. Ensin olin sillee ''apua'', mut khyl se toisella radalla alko sujuun se ihmisten ettiminen/huutaminen siihen lähdön läheisyyteen, kun olin se joka katto, et 1-3 koirakkoa on siinä valmiina + vein hihnan lähöstä maaliin. Sitten, kun kahdeltatoista pääsin pois vuorostani, niin kävin mummullani nopeesti vain syömessä ja menin Jerpan kans hillumaan sinne kentälle, kun tuosta on about 100m-200m matka sinne. Jessen käytökseen paikan päällä olin erittäin tyytyväinen ja ehkä jopa yllättänyt, se ei juurikaan vetänyt, nenä ei käynyt koko aikaa narttu koirien perään, tais se pari kertaa vetästä nartun perään. Ja saatiinhan me tokoiltua. Otin seuraamista, jääviä, luoksari ja sit kävin ''harkka'' radalla, missä oli 3 hyppyy ja kepit niin Jeren kans vähän, se pysy tosi hyvin hanskassa ja vähän alkuu haisteli kepeillä, mutta loppuun se meni tosi hyvin mm. välistä vedon ja kepit tosi hienosti, tosin hieman ois saanu olla intoa ja vauhtia enemmän.

Illalla käytiin joku 45min semmonen ihmetteli/haistelu lenksu, ensin ihmeteltiin muurahaisia, sitten sadetta, kun yhtä äkkii alko sataan, joka onneks kesti alle 5min, sitten kuvailin muutaman kuvan Jesseä keskellä kävelytietä, onneks kukaan mummeli ei tullut valittaan :D

Lenkilt :D

:)


Sunnuntaina sain nukkua hiukan pidempään, sitten söin ja kävin jonkun n. puolen tunnin aamulenkin Jessen kanssa, ja kävelin kentän kautta takaisin mummulle, ja olihan sinne jo tullu muutamia ehkk:n jäseniä kokoon muutamia telttoja jo sekä rataa/purkaan esteitä peräkärtrystä. Sitten vein koiran mummulle, ja menin taas agi kisoihin töihin ja kerään lisää yhden talkoo pisteen ja auttaan ''aamu toimissa'' eli rataan olin kokoomassa, ja sitten tein samaan työtä kuin lauantaina ja saman verran eli kolmen radan verran. Sitten menin mummulle syömään ja Jerpan kans taas 1,5h taas ihmetteleen, ei treenailtu mitään, koska Jereä ei oikein kiinnostanut, koska pääsi leikkiin n. 10kk bortsu nartun kans :) Sit kävin mummulla ja vaihdoin koiran Nelliin, kun iskä oli tullut mummulle ja sillä oli autossa Nelli mukana. Nelli oli oma höpsö itsensä. Koitin sen kans tehä tokoa, mut Nelli oli vähän ihmeissään, kun radalla oleva koira aina melkeinpä haukkui. Ja niin. Muutama tulikin kysymän Nellin ikää, olin sillain, et juu ens kuussa tulee 9v, niin kaikki luuli, että Nelli on korkeintaan 4 v :D No onhan Nelli aika pentumainen ja just semmonen '' leikki näykkijä'' jos sitä ärsyttää tarpeeks. Sitten, kun oltiin hetki oltu kentällä niin l'ähdettiin takaisin ja saman tien iskän kans sit iskälle.

Iskän luona harjasin, molemmat, ja leikkasin kynnet molemmilta, sitten saksin muutaman takun Nelliltä ja lopuks Nelli sai rustoluun palkaks, tai no annoin aluks sen jerelle, koska turha antaa sille omaa, kun se vaan hautaa sen ja murisis turhaan muille siitä. No sit Jesse jätti luun, ja tuli mun syliin, sit Nelli haki jeren luun, niin päätin pitää Jerpast kiinni, ettei tulis ränää, no sit päästin. No sit Jesse meni Nellin naamaan kiinni sillain '' tää on mun, mut ei murissu, vaan jahtas tyylillä'' sit Nelli alko juokseen karkuun Nelliä, ja Jerppa peräs. Se oli huvittavaa kylläkin, kun Jesse meni peräs, koska halus luun, ja sit Nelli ''rähjäs'' syystä, kun se ei anna ''oikeeta'' luuta kennellekkään niin sit rähjäs takas, mut 5min jälkeen onneks ne jätti rauhaan toisensa.

Jesse tyksi olla häkis ;)

<3

Kaikki kuvat on puhelimesta joten laatu <3 :)
Mutta rakkaat lukijat koittakaa kestää ja jotain toive postaus ideoita voi kommata :)

3 kommenttia:

  1. "sit Nelli alko juokseen karkuun Nelliä, ja Jerppa peräs."

    ööö...? nyt meni ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos vaan :DDD No ainakin lukijat saa hämmöstellä mun kirjoitus taitoo :D

      Poista
    2. hahahahahha :DD varmaan piti mennä et: " nelli alko juoksee karkuu jessee ja jesse peräs" vai?? :D

      Poista