24.4.2013

Rahallisia ongelmia sekä pulmia

Nyt ois kiva olla ökyrikas, nyt keväällä/kesälle ois niin paljon rahan tarvetta itseeni sekä koiraan. Jostain on vaan luovuttava. Mutta senkun tietäis, mistä, kun kaikki on niin tärkeetä, mulle sekä koiralle :D Tai itse pidän ainakin tärkeänä.

Nyt ois kuvauttaminen n. 250e, toukokuussa ois ihan "kävelymatkan" päässä semmonen kimppatarkin tyylinen päivä, mutta katsotaanko mennäänkö sinne. Kuitenkin se pitäis nyt tänä tai ihan viimestään ens vuonna toi kuvauttaa aksan takia sekä itse haluan tietää minkälainen luusto Jerpall on.  Kuvauttaa siis aijon ainakin selän+lonkat+kyynäreet+polvet sitten ehkä samaan aikaan tai myöhemmin silmät+olat+sirutus.

Sitten toukokuun lopussa alkais kuuden kerran agi kurssi, missä ois tarkotuksena kontakteja hioa ja sitten ne saada sujuun radalla, mietin vaan onko järkevää maksaa 90e kuudesta kerrasta ja sitä mietin myös jaksaako Jeremia kahet tunnin treenit viikossa, kuuden viikon ajan?



Ja sitten pitäs varmaan touko-heinäkuun välissä viedä Jerppa hierojalle, kun olen päättänyt, että 3-4 kertaa vuodessa on ihan hyvä sille, jos/kun ei jumeja ole, ja ei vielä ainakaan oo ollut yhtään :) josta oon erittäin iloinen. Jos menis tasavälein niin Tammikuussa,Toukokuussa,Syys-Lokakuussa. Mutta tänä keväänä se menee varmaan kesä tai heinäkuulle.

Sitten itselle tarvis hankkia uus mopo, kun kortinkin saan toivottavasti, ja tietty se mopokortti. Sit isompi kameralaukku, uus mopo kypärä + lasit. Noi nyt ainakin.

Eli jotain 2500e ois kiva nyt saada, mut aika varmasti ainakin kamera laukku jää pois, sit sirutus siirtyy sinne vasta, kun ajattelin alkaa kisaan, eli ens vuoteen?, sit varmaan toi hieronta siirtyy vähän, ja toi agi kurssikin ehkä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti