7.4.2013

Kulunuttua viikkoa.....

Pitkään mietin milloin pesen tuon koiran (Jessen), että ennen kesää vai kesällä vasta järvessä, mutta pesin sen keskiviikkona illalla. Yllättävän hyvin tuo oli paikalla, kun kastelin sen suihkussa ja pesin shampoolla. Kokeiltiin ekan kerran turkinkuivausta ja aika hyvin sekin meni. Loppuun vielä harjaus ja tähän koko hommaan tais mennä korkeintaan 1h.

Torstaina vai perjantaina käytiin kaverin kans joku 5km remmilenkki, ja kuvailtiin samalla. Itse kuvasin lenkkireitti postaukseen muutamia kuvia :D + vähän muuta. Ja oikeestaan muuta ei tapahtunutkaan sitten silloin.

Jesse noutaa :D

Eilisen vietin E-hkk:n järjestämisissä Agisähly kisoissa ja ite osallistuin jopa pelaan. Aika hyvin pärjättiin kun 5kpl oli nuoria ja joku 10kpl aikuisia pelaamassa ja lopulta oltiin pronssi ottelussa ja voitettiin se, eli voitettiin Pronssii<3 Oikeastaan todella kiva päivä, mutta olinkin illalla erittäin väsynyt ja onneksi mutsi hoiti Jerppaa.

Nellillä pallo & Jessellä lumen puhdistus turkista

Tänään käytin pienen aamulenkin ja lähdin kirkkoon kerään ne viimeset merkinnät riparia varten ja sieltä kun tulin kotiin ehdin syödä ja olla ehkä sen 20-30min, kun lähdin R & Artun (bc) kanssa reilun tunnin lenkille. Hetken ne sai vapaasti juosta sit hetken, että eka toinen haki lelua ja toinen hihnassa ja sama toisinpäin :) Oikein kivasti tuo kuunteli ylpeä saa olla <3 Seuraava postaus varmaan tulee Agista ja Mätsäri reissusta ens sunnuntaina, koska hiukan bloggaus into näyttää kadonneen...


:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti