17.4.2013

Käytiin vähä epistelemässä seuran omissa epiksissä :)

Tänään oli periaatteessa meidän kolmanne epikset, mutta seuran sisäisenä vasta toiset.
Tavoitteena oli suorittaa rata ilman haisteluja, koska se on suurin ongelma ehkä aan lisäksi. Tosin tänään se teki ehkä maailman parhaimman aan, oikeasti se teki sen niin hienosti ja jäi viel odottaan sinne!



Mutta itse rataan. Rata oli itsessään ainakin minun mielestä aika helppo, eikä itselläni ollut pahimpia ohjaus juttuja pakko käyttää/ohjaus virheitä. Koska Aan jälkeen mentiin putkeen (2-3) niin pystyin hidastaan/varmisteleen aata aika paljon, samoin kepeillä varmistelin (7), mutta tosin toiseks viimesessä välissä se alko unelmoimaan ja katto kattoa :D? Sit Jessen putkeen meno (12) oli kans sillain ''meenkö vaiko enkö mee'', mutta hyvin meni loppujen lopuksi. Ainoo mitä oisin toivonut niin lisään vauhtia. Ja muuten nenä ei mennyt, kun Aan (2-3) ja putken välissä nopeeta maassa ja sit kepeillä.... Mutta muuten oon erittäin tyytyväinen meidän suoritukseen. Ja ainoa vitonen tuli siis kepeiltä, johon oon tosi ylpee, kun ekoissa tuli virhepisteitä yht. 60 + aikasakkoo n. 25s, toisissa epiksissä tuli virhepisteitä 30 ja aikasakkoo vain 0,12 ja nyt tuli virhepisteitä vain 5 ja aikasakkoo n. 15s, huomaa, että toisissa parantu molemmat aika paljon ja kolmannissa virheet jäi TODELLA pieniksi.


 Palkinnoiksi saatiin iso kroko luu, 2x purutikkua
+ laku


                               ''Palkintona'' termosmuki

                               5vp + aikasakkoo 15.5s

Mutta tällä meidän ''hienolla sekä osaavalla'' suorituksella yllettiin silti, silti 1. sijalle, en voinut muuta sanoa kuin Wautsi :D Ja nyt ois sitten 3 viikkoa taukoa, tosin 1 viikko väkerretään tokoa, ja ens viikon maanantaina tokonmölleihin saas nähä kuin käy, oon tyytyväinen jos kaikki liikkeet mitä tehdään saadaan loppuun asti ilman kauheita haisteluita, kontaktia mahd. paljon ja jos edes yksi 8 tulis niin oisin happy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti