15.4.2013

Viikko vierähti jo


Jesse 2v 3vk/n.30cm/n. 8kg                                          Aivan ihanat kelit ;)

Tiistaina oli aksatreenit, ''rata'' oli toisaalta haastava, mutta hauska, kun piti eka mennä normaalisti rata, sitten ilman käsiä eli pelkän äänen ja vartalon avulla ja sit loppuun viel ilman ääntä :D Yllätyin miten hyvin Jesse meni siihen, kun en näyttänyt käsillä yhtään ja toi vika meni nyt silleen nenu maassa.

Jota kuinkin tuolta se näytti, mutta siis esim. 1-3 esteet hakee ihan paikkaa, et en oo hyvä piirtään rataa :D
Mutta vaikein kohta oli tossa 2-3, ja oikeestaan muuten oli aika helppo rata, jopa kepit meni hyvin ja haki keppeihin hyvin, ainoo mitä ois voinu parantaa niin niihin lissöö nopeutta. Mutta jos ensi viikon tiistaina hiukan paremmin sitten epiksissä. Oikeastaan mietin uskaltaisko ton ilmottaa huuhtikuun lopussa oleviin kisoihin, mutta tuon perusteella en ja sit kun viel pitäs siruttaa ennen sitä ja hakee silloin kisakirja :)



Fiksuja sorsia :D?

Torstaina treffailtiin vanhaa tuttua Sakua, kun se oli meinaan kaverilla hoidossa. Jesse oli ihan innoissaan, kun ne on nähny viimeks varmaan joku 6kk? sitten ja kyllä sitä vauhtia sekä iloa riitti, kun ne pääsi n. 30min juokseen kentälle vapaana :D Sen jälkeen joku 30min lenkki vaan. Oikein kivaa oli Jessellä ja minulla. Joskus jälleen uudestaan.

                                                               Ensi hetket :D
Viiuuh

                                      
                                                                       ;)

Perjantaina käytiin ensimmäinen pyörälenkki tänä vuonna, ja hyvin tuo osas, matkaa tuli joku 1,5km, mutta tää kuukausi mennää noilla alle 2,5km pyörälenkeillä vielä ainakin. Puolessa välissä jätin pyörän siwan eteen ja kävin n. 1km lenkin kaverin kanssa.

 
                                       
                                       
                                     


Lauataina piti olla treenit, mutta melkein kaikki peru huonon sään vuoksi. Mutta sisälle sitten tehtiin vähän tokoa, ja temppuja. Illemmalla kävin vielä reilun 2h lenkin, josta joku 30min oltiin koirapuistossa, tosin ihan yksin, toisaalta oli niin kurja ilma niin en yhtään ihmettele, että ketään ei ollut siellä. :D

                                         
                        Aika kivasti tuo tulee tohon eteen, siihen nähden ettei olla paljoo treenailtu sitä :)

Sunnuntaina kävästiin mätsärissä ja oikeastaan ne olivat tän vuoden ensimmäiset mätsärit, mitään ihmeellisiä tavotteita ei ollut, kunhan koira käyttäytys ja sais vähä tokoakin häiriössä treenattua. Ja koiriakin tais olla ainakin sen 30 kpl, elikkäs nauha kehässä joku 15kpl. Jesse meni yllättävän hyvin ekan kehän, meitä vastassa oli toy tai kääpiö villakoira, joka oli oikeasti TODELLA UPEA, liikkeetkin suju siltä hyvin. Saatiin sininen, mutta se ei haitannut yhtään, koska Jesse ravas tosi upeesti ja anto tosi hyvin tuomarin tutkia pöydällä  itseänsä. Nauhakehä oli kans tosi outo :D Hädin tuskin ehdin asetteleen kunnolla, kun tuomari valitti 4 parasta jatkoon, joten ei päästy jatkoon. Ihmettelin sitä, kun ei antanut aikaa mm. asettaa koiraa tai edes juoksuttanut kertaa tai paria ympäri. Toisaalta olen erittäin pettynyt tähän nauhakehä osuuteen.

 
Perusasentoa                                                                       Luoksetuloa ;)

Mätsärin jälkeen noin 1h sai koira hengähtää, ennenkuin lähdin kaverin ja tietty koirien (Arttu bc & Jessen) kanssa kuvaan yhdelle '' levähdyspaikalle/nuotiopaikalle'' Siellä sitten kaveri kuvas, kun treenailin vuoron perään niitä. Jessen kans tein seuraamista, jääviä ja ne onnistu aika hyvin. Sitten eteen tuloa, luoksetuloa, ja sit jtn temppuja :D

  
Tältä meidän seuraaminen näyttää                                Arttu lähettää paljon haleja ja pusuja kaikille ;)

Ainiin viikon päästä meidän ensimmäiset möllitokot ja huomenna toiset epikset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti