2.5.2013

Mätsärit + vähän muuta...

Viikonloppu tuli, oli ja meni.

Perjantaina,
oltiin varmaan 2-3h ulkona leikkittiin ja vähä treenailtiin, kävin pellolla juoksuttamassa Jesseä ja Jesse kävi tutustuun isoon vesilammikkoon, jossa oli niin paljon vettä, että melkein tuli Jerpalle uinti reissu :D Sitten harjailin Nelliä niin kauan, että itsellä sekä koiralla alkoi mennä hermot, koska karvaa lähti, lähti lisää ja vielä kerran lähti lisää... Joten päätin lopettaa siihen ja antaa muutaman napun palkaks sille siitä. Sit vähän otin seuraamista ja näytsi juttuja Nellin kanssa. Ja Nellin seuraaminen alkaa pikku hiljaa näyttään aika siedettävältä, tosin mietin onko Nelli oikeesti 1kk päästä 9v vai 3v kakara :D

Lauantaina, koirat sai olla melkein koko päivän ulkona. Sitten harjailin TAAS Nelliä ja vähän saksin ylimääräsiä tupsuja jotka sohotti sinne ja tänne, ja tosin eihän tuohon mennykkään kuin 1h :D Sen jälkeen 30min lenksu. Sit taas vähän näytsi juttui molempien kans. Ja oikeastaan ei muuta tehtykään :D

                                          Jes, Nellin ravikin alkaa jo sujuun!

Sunnuntaina,
aamulla koirien kans hetki ulkona, sitten lähdettiin jo iskän kans mätsäriin nimittäin lempäälän Ideaparkkiin, tällä kertaa osattiin erittäin hyvin paikalle ettei tarvinnu navigaattoria sekä puhelimen karttaa/navigointii käyttää :D Mutta itse asiaan.

 Kun päästiin mätsäri paikalle etsin kaverini Riikan + hänen mutsinsa ja Artun (bc), sen jälkeen menin heti ilmottautuun. Ilmottautumisen jälkeen mentiin käyttään koirat. Ensin oli junnut. Jesse meni aika upeesti vaikka takana oli ihana tyttönen, mutta silti kuunteli tosi hyvin. Kun kaikki oli mennyt perus jutut niin tuomari toi oman koiransa siihen ja sen kans piti mennä. Mitteli rodultaan, no en oikeastaan paljoa tiennyt miten mitteli esitetään, joten katoin tarkkaan miten muut esitti sen ja esitin sen, sen perusteella. Ja aika hyvin sain sen ravaan ja seisomaan. Sen jälkeen tuomari valitsi neljä jatkoon kahdeksasta. Ja kaks aavistinkin, kun ne osas tosi hyvin esittää koirat. Ihme kyllä mekin päästiin jatkoon, olin sillain, et ollaan nelosia tai kolmosia, kun oli ne kaks taitavaa esittäjääkin siinä. Sitten saatiin sen tuomarin toinen koira, joka oli ''haastavampi'' sen mukaan, vaikka itse sanoisin, että se meni paremmin kuin sen ensimmäinen koira. Ainoa virhe tuli, kun jäin tuomarin ja koiran väliin... Ups... :D Mutta sitten tuomari alkoi sijoittamaan, toinen niistä upeista ja mun mielestä parhaiten esittäjistä neljäs sija ja toinen kolmas sija, olin sillee Whoot!, sitten kakkos sija, ja tajusin, että voitettiin junnut, olin niin ilonen :D Palkinnoks saatii mm.. lelu, poksu, ruusuke, ruokaa 3kg yms... Sitten ehdin käyttää koirat auton luona juomassa ja samalla pissa reissu.

                                          Eiks tämmönen seisotus tyyli sovi aika hyvin Nellille?

Sitten alkoi vetskut ja x-rotu melkein samaan aikaan... Veteraaneista kaikki 8kpl tuli samaan aikaan. Sain Nellin aika kivasti seisoon ja ravi suju aika hyvin, siihen nähden, että iskä oli kehän vieressä, kuumuus yms. Mutta Nelli paino heti perseen maahan, kun tuomari tuli, eli tätä pitänee harjoitella hieman enemmän, kuin esim. seisomista. No tuomari valitsi jatkoon neljä, ja oltiin siinä joukossa, yllätyin tästä, kun hiukan säädettiin ravissa ja silloin, kun tuomari tuli ''hiplaan'' Nelliä. Sit ravaus kehän ympäri ja alko sijottaan neljäs tänään Landseer, hienosti Nelli esiintyi, vaikka paremminkin ois voinut mennä. Sitten koira iskälle ja juoksu jalkaa x-rodun kehään.Jesse meni taas upeesti ja seiso tosi hyvin vaikka en asetellut sitä. Parina meill' oli n. 5kk ikäinen pentu, joka meni tosi upeesti ikäänsä verrattuna. Saatiin punainen, olisin kyllä voinut lahjottaa sen sille pennulle, kun se meni niin hienosti, sit meidän jälkeen alkoi heti nauhakehät. Nauhakehässä Jesse meni kans ihan hyvin. Sitten sijoitettiin ja meidät ohjattiin kolmansiksi. Erittäin tyytyväinen saan olla molempiin koiriin. Ja unohdin mainita, että muutaman kerran otin seuraamista sekä jääviä, ja se keskitty tosi kivasti :)

Sitten käytiin ideaparkissa ja koirat ootti autossa. Kotona viel koirat sai olla ulkona ja sit vähän tokoilin Jessen kans.

Jesse + sen palkinnot :)

Yheiskuva kera palkintojen


Muutama kysymys teille lukijat, ja toivon kovasti, etta mahdollisimman moni vastais tähän.
- Miltä Nellin rakenne näyttää tuossa yhdessä kuvassa ja eiks nyt ala oleen aika sopusuhtainen?

Ps. anteeks, kun tulee melki 2vk myöhässä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti