19.5.2013

19.5 Match Show Linnapuisto, Hml

Mentiin paikalle jo 09.30 ja vähän yli kymmenen alkais toko. Olin ilmonnut J jo tokoon ennakkoon. Alussa tuli aika kiire, kun piti pissattaa ja miettii minne voin N laittaa kinni siksi aikaa, kun J kanssa ollaan tokoilemas.

No aloitettiin luoksepäästävyydellä sekä paikalla ololla.

- Luoksepäästävyys, 10
  - Ehkä yhden askeleen peruutti, muuten todella hyvä.

- Paikalla olo ( kaikilla 1min), 9
  - Itse pidin varmuuden vuoksi hihnassa ja nyt oli ihan ok paikka makuu. Meinas nousta, mut mulkkasin sitä , niin ei ehtiny nousta onneks, saatiin ysi siksi, kun muilla oli se väli matka niin hihnasta se miinus 1 pinna. Mutta tosi hyvin pysy ja ei ennakoinu sit yhtään sivulle tulossa loppussa edes.

- Seuraaminen kytkettynä, 8
  - Alussa kontakti ihan muualla varmaan ekat 3m, mut sit se parantu loppu kohden,
    tosin loppuun huono perusasento :)
   
- Seuraaminen ilman hihnaa, 9
  - Sama alku, mutta paljon tiheämpi seuruu ja paljon paremmat perusasennot <-- tää oli sitä J mitä
    se näyttää yleensä treeneissäkin.

- Liikkeest maahan, 0
  - Tää on ollut meidän heikoimpia liikkeitä, mutta silti tuo on tän osannut, ja kaiken lisäks mun kaveri tuli juuri kehän laitaan, ja sinnehän  tuo jäi kyylään ja istuun. Eli ei mennyt maahan.... Alku seuraaminen suju sentäs.

- Luoksari, 5
  - odotin jotain 8, koska viimeks meni hyvin ja aina mennyt hyvin eikä mitään ongelmaa ole ollut.
   Tupla  käsky. Nopeutta oli, mutta meni ohi ja jäi kyylään kaveria ja perusasentoonki meni hetki.

- Liikeestä seisomaan jääminen, 7
  - Mitäs tästä ihan järkkyä, silti saatiin 7, outoa sanoisin minä :D

- Hyppy, 5
   - Tupla käsky, muuten meni ihan ok.

- Kokonaisvaikutus 7

Sanoisin, että paikalla oloon, seuraamiseen ilman hihnaa oon tosi tyytyväinen. Mihin taas oon pettynyt niin hyppy, luoksari sekä liikkeestä maahan. Mutta katsotaan jos sama yhdistys järkkää vielä syksyllä niin jos silloin menis paremmin eli saatii 135 pinnaa yhteensä tai muute olla viime möllitokosta sama pistemäärä tai puol pinnaa enemmän. Eli ALO3 ja sijoitus 4.



Tokon jälkeen mulla oli reilu puol tuntia ylimäärästä aikaa. Käytin koirat pissalla ja annoin niiden käydä uimassa tai Jessen jos se ois menny, mut Nellin vaan mahaan asti, koska se kuivuis niin kauan.

No sitten vihdoin pääsin J kanssa junnuihin. Siellä se oli jo hiukan väsähtänyt ja koitti murahtaa, mutta sain onneks pidettyy sen sillain, ettei päässy kattoon taakseen ja sit keskitty tosi hyvin. Tuomarin otti tosi hyvin vastaan, eikä arastellut. Kolmio meni hyvin, ympyrä meni hyvin. Meitä tais olla yht. 5, no sitten sijoitettiin viides, neljäs, olin sillain nyt mä oon kolmas, mutta ei eli olin 1 tai 2. Päästiin menee toy? villakoiran kanssa edestakaisin vieräkkäin, narttu ihan vieressä tuo ei sanonut, mitään tai haistellut edes sinne päin. Mutta 2. tultiin, eikä huonolle hävitty eli JH 2.

                                          Futis on J laji :D

Sen jälkeen juoksu jalkaa vaihdoin koiraa vain ja menin N kanssa vetskuihin. Vastassa meillä oli 10v? upea englanninsetteri. Alkuun seisotus ja sitten kehän ympäri ravia. En tiedä peitsasiko, vaiko ei. Mutta ainakin tuolle on mennyt tuo seisottaminen sinne kalloon, koska osaa olla tosi hyvin, antaa asetella hyvin yms.
Sininen nauha saatiin.  Sit ehdin käyttää koirat häkin luona juomassa ja sit mentiinkin jo nauhakehään. Nelli seiso tosi upeesti. Ja mä en nyt muista mentiinkö ees kertaakaan ympäri, taidettiin kerran mennä. Mutta sieltä napsahti ykkös sija, olin sillain ''wuhuu''.

No sitten taas koiran vaihdos ja J kanssa x-rotusten kehään. Meni hyvin seisotus, ravi kaikki, ja sieltä se punainen napsahti. Nauhakehässä oli vain Jesse ja yksi toinen koira. Molemmat meni hyvin ja sit kokeilin seisottaa J sillain, et namikäsi maassa niin se tuo sille ''erilaista'' ryhditkyyttä'' niin sieltä tuli ykkös sija Eli  PUN 1 & Nelli SIN 1, olin sillain no kukas Nellin esittäis sit Bis-kehässä, kun molemmat sinne pääsi.
Onneksi yksi tuttu lupas esittää sen ja hyvin esittikin BIS 4 sijalle. Jessekin taisteli itsensä BIS 3 sijalle asti.

:)

jotain samaa niissä taitaa olla... :D

Elikkäs koko päivän saldo,
möllitokossa 135pisteellä, ALO3 ja sija 4. J kanssa JH 2 + PUN 1 BIS 3 & Nellin kans Vet SIN 1 BIS 4

Kaikki palkinnot J & N. 7 kpl Poksuja :D ( Bis-kehästä kaks(molemmille), molempien normikehästä 1x2=2kpl, Jh 1kpl ja tokomöllistä 2kpl, ja  tosin en tiiä miks sai tokosta kaks poksua vai junnuistako sain. No anyway :D ku tais olla maassa ja sit kassissa poksu ja huomasin sen vasta kotona. Sit 2kpl ruusukkeita, 4kg? joseraa, 10e lahjakortti m&m, namipusseja 3kpl, 4kpl 1kg jahti vahdin koiran makkaraa, agility pussi, ja kaikkee muuta sälää.

^^ sälät :D

Aksa putki :D



3 kommenttia:

  1. Kiva saalis on tullu teille tänään Hämeenlinnasta, mut onnea Jesselle ja Nellille! (:

    VastaaPoista
  2. Mulla on teistä pari kuvaa :) tuireen.kuvat.fi

    VastaaPoista