9.5.2013

Vuoden ekat agility treenit ulkona.... ( plus mätsärit ) :D

...ja en voi sanoa kuin Wautsi wau, tais saada ''auringon piston'', kun noin hyvin meni.
Siis toi ei yhtään vetänyt koirien perään, kuunteli tosi hyvin, vaikka vähän oli keskittymis herpaannuksia tuli muutama, mutta sen teki aika varmasti kuumuus eikä toiset koirat tai hajut. Huomas, kun +20 taulussa ja muutaman kerran radan juoksee läpi niin on ihan puhki poikki sekä itse, että koira ja sitten, kun se aurinko porottaa suoraan ''niskaan''.Mutta itse rata oli tosi kiva, kontakti toimi suhk. hyvin ekalle kerralla, olin liian hidas palkkaan aalle, mutta puomilla oli vauhtia ja kontakti ihan ok, sitten vauhtia tietty puuttu muuten aika paljon, mutta ottaa huomioon ton kuumuuden niin ymmärrän ERITTÄIN hyvin :D Ja sitten esteen 10 jälkeen 11. eli kepeille niiin meni herkästi puomin suuntaan, mutta sain suhk. hyvin kuitenkin käännettyä sen :)

Mutta erittäin yllättynyt ja tyytyväinen oon tähän ensimmäisiin ulkotreeneihin. Ja otettiin me ihan lopussa 15s ja 30s paikkamakuu pätkät ja seuraamista häiriössä ja ihan kivasti oli häiriöö, kun koiria menee/meni radalla ja vieressä viidestä koirakosta kymmeneen koirakkoon :)

Sanotaanko, että 1-2 esteet oli helpoin kohta ja vaikein kohta varmaan 4. hypyltä aalle eikä putkeen, ja sit 7. hypyltä putkeen eikä aalle, miten Jere meni kerran ja sit toi 10. hypylt kepeille. 

-------
Tänään oltiin Tampereella Teivon mätsärissä, matkakin meni tosi hyvin, kun oli mukana '' ei niin kivoja'' koiria Jessen mielestä autossa, kun oli a.akita & kultsu, sekä Jassu&Julia, mutta hyvin se nukkui takana, mun jaloissa :) Samoin takasin tullessa. Osallistuin pieniin ja junnuihin, Juliakinctuli kanssa oman koiransa kanssa  junnuihin. Junnuja oli vain 4. No eka seisotus, muutaman kerran kehä ympäri, ja sitten ''yksilö'' arvostelu. Jesse meni suhk. hyvin, paitsi, kun oli mies arvostelemassa niin meni pöydällä vähän kasaan, kun se tuli tutkiin, mutta ei onneksi sitten näyttänyt hampaita tai murahtanut, reipastu sitten loppu kohden. Mutta antoi kattoo hampaat tosi hyvin. Sitten taas liikettä ja sitten jo sijotettiin, jackrusseli 4, berni 3, sit kierros viel jäljellä minä ja kaverini Julia, ja Julia voitti miedät, ei huonolle hävitty, Onnea heille :) Junnuissa oli tosi runsaat palkinnot mm. namia, luu, iso kassi, ruusuke, poksu yms ja paljon muuta :D

2x lelua, 2x nameja, luu, ruusuke, poksu, iso kalenteri, ruokakippo, jtn puhdistusaineita yms  :)


 Sitten oli varmaan 20 min tauko ennen kuin mentiin pienten kehään, siinä välissä käytin tuon pissalla, meitä vastassa oli TODELLA kaunis villakoira, joka meni tosi hienosti ( ainahan ne :D ), mutta seisotus, kehä ympäri ja meidät heti pyöd'lle, Jesse oli paljon reippaampi pöydällä, kun sama tuomari, kun junnuissa. Sitten edes takaisin ja sitten mentiin odotteleen, kun toinen koira oli pöydällä. Sen jälkeen ympäri ja seisotus. Ja sitten tuomari mietti kummalle antaa pun-nauha ja kummalle sin-nauhan, olin sillain juu sininen tänne kiitos, mutta yllätykseni, saatiin punanen, en ollut uskoakseni, että voitettiin ''puudeli'' :D Sitten olikin ''pitkä'' odottelu ennenkuin päästiin nauhakehään, kehässä taisi olla n. 11 koirakkoa, muistan ainakin, että kaksi villakoiraa, sheltti, staffi? oli ainakin. Tuomari mietti kauan kumpi puudeli pois ja kumpi jäis viel kilpaileen sijotuksista. Ensi seisotus ja sitten kaikki ympäri. Sitten tuomari kätteli 2 vai 3 koirakkoa pois ja sitten taas ympäri, ja sitten tiputettiin loput, paitsi 4 jäi kehään, mei taidettiin tippua toisiks viimesinä niistä ketä ois sit sijotuttu, mut veikkaan, että se ei valinnu meitä sen lisäks ku oltiin jh 2 jo. Eli päivän saldo jh2 + pun -.

Aina välill' otettiin tokoa, ja seuraamista sitten muutama 30s paikkikset ja tosi hyvin pysy kontakti vaikka ympärillä oli koiria, ja sitten vähän temppuja, ai että toi keskitty niin upeesti koko reissun ajan :)

koko kööri :D 
Jehu am.akita ( n.7kk), Sampo kultsu ( 2v 10kk)& Jesse, x (2v 2kk)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti