23.5.2013

Yhteen postaukseen kiteytän agi- sekä näytsi treenit

Keskiviikkona.....
oli aksa treenit, kuten aina nyt kesän sekä osan syksyä (syyskuuhun asti).
No tää oli ensimmäinen kerta vasta, kun a. ei ollut yli +20 sekä b. ei ollu ennen radalle menoa kuuma  ja vielä se, (c.) ettei meidän ja toisen ryhmän välissä ollut ''väliaitaa''.
Joten olin sillain, että tavote on se, että koira pysyy omalla radalla, ja tekis suhk. hyvin vaikka toisella puolen menee 3.lk koiria pitkää rataa.

1. Rata
Eka rata näytti jota kuinkin tälläiseltä. Kepeille meno oli toisaalta hankalaa, koska se oli
meille ns. väärä puoli eli meidän ''heikompi'' puoli, eli J meno ei ole niin varmaa,
kun jäin pussin puolelle. Pussi meni kivasti, samoi pituus pitkästä aikaa ja tästä saan iloita, että vihdoin
J on tajunnu, että putkeen saa mennä lujaa ja juosta täysiä sieltä läpi, eikä ''etana'' vauhdilla sieltä.
Aan meni kivasti, tosin aina peppu tippui, joten nostin kädellä sen ja palkkasin. 11-12 meni tosi hyvin,
pelkän äänen avulla ''hop ja läpi''  Joten kivasti, meni ellei tota kepeillä menon sähläämistä lasketa :D


 2. Rata
Tää rata oli meille sopivanpi, koska kiva alku suora, tosin J meni erittäin herkästi 3. hypyn ohi, sit kivan käännöksen teki, aina hiekat lensi, kun se kurvas aika voimakkaasti aalle. Ja tälläkin radalla ongelma, että aalle piti nostaa takas, kun se peppu ei jää sinne, kepit meni tosi kivasti :3
Sit 8-9 esteiden välissä tein takaaleikkauksen ja sitä koutsi kehu ja paljon, sano, että tosi hyvin osasin, ja koirakin jatkoi hyvin matkaa ja sanoikin, että kisoihin vaan ainakin hyppärille, et kontaktit kuntoon niin hyppärit ja aksa radat kutsuu teitä :D Olin sillain, no jos ensin siru ja jos syksyllä sitten se yhden tai kahden startin verran ottain :)
J ennen aksa treenei ;)


Torstaina....
mentiin ehkk järkkäämiin näyttelytreeneihin. Ensin mun oli tarkoitus N kanssa mennä ''juhliin'' N 9-v päivää ja samalla käydä lenkillä ja päästää uimaan se, mutta olikin niin huono sää ja iskä ei sit viittiny sitä heittää mulle kaupunkiin niin suuntasin J kanssa sitten vähän muistutteleen näyttely juttuja viikonloppua varten.
Ensin käveltiin n. 2km Linnapuistoon, sit ehdin kokeilla Sampoa (kultsu), aika hyvin osasin ''esittää'' kultsua vaikka S olikin hiukan Julian perään. No jos kesäkuussa kun menee junnuihin lainaan, niin sais S hiukan tota Julian perään menoa vähennettyä :)
Jessekin meni kivasti ja anto tutkia itsensä ja oikeestaan mitään extra mainittavaa ei ollut. Pysy muuten paikallaan, vaikka ''tuomari'' vinkutti lelua sen naaman eessä, ylpeä saa olla pikkuisesta. Kun treenit loppu otin puhelimella Samposta rakenne kuvan ja sit yritettiin saada suhk. hyvä kaveri kuva Samposta & Jessestä, kerrankin molemmat pysy samaan aikaan paikoillaan, mutta sitten itse kusin tarkennuksen, no aina ei voi voittaa vai voiko?

                                                    Sampo & Jesse

                                          Sampon rakennetta 2v 10kk

Ps. NELLI TÄNÄÄN KUNNIALLISET 9V, VIIKONLOPPUNAN NELLILLE OM. POSTAUS ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti