16.5.2013

15.5 Agiliitelyä + kaikkea pientä kivaa lisänä ;)

Viikonloppuna suurimaksi osaksi itse kuvailin kukkia/koiria tai no yritin harjotella manuaalilla kuvaamista sekä macrolla kuvaamista, perjantaina keskityin harjoitteleen kukkien kuvaamista, lauantaina J sekä N yksinään ja sunnuntaina otin yhteiskuvia sekä kukkien seassa olevasta J, joka posetti varmaan tunnin ajan niin söpösti (että, tuitui <3 ;) ), kukkien seassa yms, sekä pellolla kävin ottaa vähän kuvia molemmista.

Viikonloppuna treenailin myös tokoa, kävin molempien kans kaikki liikkeet läpi, paitsi N kanssa hyppyä en ottanyt ja tietty luoksepäästävyydet jäi molemmilla meni tosi kivasti, Jessellä varsinkin hyppy, kun tais olla toinen kerta, kun ihan ''kunnolla'' otettiin sitä. Hyvin meni, mutta meinas tulla siihen esteen viereen aika helposti, mutta tosi nopeeta sain sen tajuun, että kääntyy vaan siinä. Ja käytän vielä eri sanaakin, kuin agissa, agissa hop/hyppää, tokossa vain ''yli'' ja sitten ''seiso/odota''. Nellin kanssa meni kans suhk hyvin, kun kesäloma alkaa niin pitää sitten alkaa käydä kerran ainaki kahessa viikossa ihan kaupungissa kävelemässä, ja siinä samalla treenailla, että se tajuis, että voi muuallakin tehä täydellä keskittymisellä eikä vaan kotona. Kotona ja ihan lähettyvillä tekeen todella keskittyneesti ja ihanalla innolla ( ikään verrattuna), mutta esim. kaupungissa se ei tee, kun se luulen jokaista autoa iskän autoks ja luulee pääsevänsä sinne niin koko ajan keskittyminen herpaantuu, mutta hetken kun keskittyy niin sen ajan oikeasti keskittyy tosi hyvin ja siitä saa palkkaa ja paljon kehuja.

                                         Vanha kuva, mutta kaikki uudet on viel kamerassa :D
                                                Mutta tätä pääsiäistä on ikivä ;) Kaikista kivoin Pääsiäinen oli.

Maanantaina käytiin n. 7km-8km pyörälenkki kaverin kanssa, kun pyöräiltiin eka n. 3,5km kaverin kans kaverin tutuille, koska kaveri vie sunnuntaina niiden koiran kai mätsäriin niin ne harjoitteli näytsi juttuja ja me alkuun nopeet näytsi jutut ja sitten oikeastaan loppu aika tokoa, ja yllättävän hyvin keskitty, vaikka ihan uus ympäristö ja toinen koira siinä ja siinä ympärillä meni autoja, ihmisiä, koiria ja kiljuvia lapsia, sen jälkeen m&m kautta kotio josta tuli n. 4km-4.5km

Tiistaina käytiin mun kaverin kans lukemassa, yhdellä nurmikolla kokeisiin ja otettiin eväät mukaan niin tottakai J pääs myös nauttiin reiluks 2h aurinkoa.

Keskiviikkona oli agi. Ensin käveltiin n. 1km lämmittely lenkki kaverille ja sit hypättiin niiden kyytiin ja lähdettiin  ajeleen ''kentälle'', siellä ehdin käymään J kanssa n. 15min ''pissatus kiekan'' ennenkuin alko radan teko + puomin laitto ja kepien laitto sivuun. Eli ''ratana'' oli erittäin haastava verrattuna, mitä mentiin/tehtiin aina Pekolassa, ja sitten toisella puolen sivussa oli puomi, missä sai käydä yksikseen treenaileen ja toisessa ''päässä'' kepit. Eli häiriöö oli ihan vieressä + aidan toisella puolen ( about n. 10m), mikä ei ollut kaukana ja siellä meni 3lk kisaavia koirakkoja. No saatiin todella kauan odotella omaa vuoroa, koska monille tuotti ongelmia 3-5 esteillä, että monet hinkkas sitä vaan ja sitten kerran se ihana loppu suora ja ehdin siinä käymään vähän ennen meidän vuoroa viel pissattaan J, ja sitten ehdin tokoileenkin siinä ja sit otin 30s paikkiksia muutaman kerran ja ne meni tosi hyvin.

Itse radalla meni kivasti, meillä meni tosi hyvin jälleen kerran, sain suhk. nopeesti alussa siihen kontaktin ja se sit kesti koko radan ajan mitä siellä oltiin, koutsi sano, että nopeutta tulee lisää heti, kun ''alan meneen nopeempin, esim. nyt loppusuoralla tai sit J ottaa sen ''kisana'' kumpi on nopeempi), että Jesse pitäs oppia meneen nopeemmin vaikka ite jäisin jälkeen/taakse, mutta putkeen meni vauhdilla vaikka en saattanut edes kauhean lähellä tai ainakaan omasta mielestä? :D Eli nopeus harkkoja sillain, että itse jään J takapuolelle.



Torstaina käytiin n. 2-3km lenkki ja samalla Jesse pääsi uimaan, tai kerran kävi ite ja sit oltiin siinä hetki ihmeteltiin maailman menoa ja sit pidin sitä hetken vedessä sillain, että uis paikallaan, ja sit päästin irti, kun meni vähän hitaampaa, koska ainakun, Jessen laittaa uimaan ( silloinkun pestään järvellä mökillä) niin se ui niin lujaa, kun pääsee :D vaikka hiukan hitaamminkin pääsis.

;) 
Näin kivaa on mennä jäällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti