30.4.2014

Viikko kastroinnista

Viikko on vierähtänyt Jessen kastroinnista hurjan nopeasti. Viikossa Jessen haava on parantunut todella hyvin, eikä kivun merkkejä ole ollut yhtään, kipulääkettä tuo sai kolmen ensimmäisen päivän ajan. Jesse pystyy jo hyppäämään sohvalle/sängylle, mutta parhaamme mukaan äitini kanssa yritämme kieltää ja ehtiä estämään sen aikeet. Oikeastaan Jesse on tämän viimeisen viikon ollut todella pirtsakka, oma itsensä ja leikkinyt yksikseen, että ottanut pallon suuhun ja alkanu vinkutteleen itekseen palloa ja pyöritelly pitkin lattioita palloa, mutta suhk. rauhallisesti osannu leikkiä (luojan kiitos xD).
Vielä viikon verran pitäisi jaksaa tuota kauluria pidellä, ja sitten päästään toivottavasti siitä eroon ja noihin tapahtumiin mitä oon suunnitellut tuossa alempana. :) Tämän viikon lauantaina tai sunnuntaina oma matkani käy ilman koiria kohti Tampere KVn näyttelyä, että siitä tulee sitten varmaan oma postaus :)

                           Tässä on Jessen leikkaushaavat samana iltana, kun se on leikattu eli viikko sitten
                              Nykyään haavat näyttää tuolta, kuva otettu tänään, eli 7vrk leikkauksen jälkeen

Tänään myös kävin isälläni mopolla, hain mennessä m&m 1,7kg broilerin selän kokeiluun Nellille pääosin, sai yhden palan jo siitä ja ai, kun Nelli tykkäs siitä niin kauheasti. Myös leikattiin Iskän kanssa Nellin kynnet. Ensi viikolla Nelli pitäisi viedä rokotukselle, että saadaan rokotuskortti, ja muutenkin Nelli pitäisi Elokuussa rokottaa niin eikai se haittaa jos vähän aikaisemmin rokottaa, kun meillä hukkui molempien rokotuskortit, kävin eläinlääkäris hakeen uudet, jonne ne merkkas ne rokotukset, mutta Nellin tietoja ei löytynyt koneelta, joten sen takia, ei sillain saatu rokotuskorttia. Myös pian pitäisi varata hieronta aika Jesselle ja ''trimmaus'' aika Nellille.




Myös mätsäreitä on tulossa toukokuussa urakalla 10.5, 18.5, 24.5, 25.5, 29.5 sekä 1.6. Kokoonpanoista, en tiedä vielä, mutta ainakin yhteen yritän viedä kaverin bc-Artun kehäileen, sekä 24.5 on kaksi mätsäri ihan vierekkäin, että en tiiä kumpaan menen sekä tuo 29.5 mätsäri on vähän vaakalaudalla vielä, kun samana päivänä on EHKKn tokokoe, minne pitäisi ehkä mennä talkoilemaan. Myös 7.6 olisi möllitoko koe Tampereella, jonne en tiedä omasta pääsystä. Olen katsellut heinäkuulle yhdet aksakisat jonne voisin mennä kisailemaan kahden agilityradan verran 1.luokassa sekä tokokokeita on tullut tiirailtua, mutta oman mielenrauhan takia haluan käydä muutamissa mölleissä ennenkuin edes mietin kisaamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti