21.4.2014

Match Show Järvenpää

                  Jesse, Järvenpään koirapuistossa

Aamulla tuli heräilty siinä puoli yhdeksän pintaan, jonka jälkeen perus aamutoimet ja pakkailin kamoja päivän mätsärireissua varten. Lähdettiin käveleen 20 yli yhdeksän aikoihin, kun Jassun ja muiden piti tulla hakemaan meitä n. varttia vaille, mutta heillä kesti hieman lähtö niin ehdittiin kävellä 40minuutin aamulenkki, kun ne tuli hakeen meitä vasta tasan aikoihin, mutta mikäs siinä oli kävellä, kun oli hyvä ilma ja kesäfiilis :3

Matka Järvenpäähän meni hyvin Jesse istui nätisti mun sylissä ja torkkui oikeastaan koko matkan.
Paikanpäällä menin suoraan ilmoon Jesse x-rotuun, ja sen jälkeen lähdin pissattaan Jesseä.
Pissareissun jälkeen meninkin kehän laidalle jo odottelemaan kehän alkamista ja ei mennyt kauaakaan, kun x-rotu- sekä veteraani-luokat alkoivat. Sekarotuisissa oli huimat 4kpl koiria. Me olimme toisessa parissa, jossa vastassa oli joku suomenlapinkoira sekoitus. Ensin ravattiin pari kertaa kehää ympäri, sitten tuomari tutki koirat ja ravautti edestakaisin. Sitten mentiin pari kertaa jälleen kehä ympäri, meille ojennettiin punainen nauha, jonka jälkeen jouduttiin hetki odottamaan, että sinisten nauha kehä meni, ja sitten oli punaisten nauha kehä, tässä meillä oli vastassa joku suomenpystykoirvamix. Nauhakehässä taas ravattiin, ja seisotettiin pitkään, kun tuomari ei osannut valita kumpi olisi ykkönen ja kumpi toinen. Pitkän mietinnän jälkeen tuomari totesi, että tänään ykköseksi tulee tämä pikku koira, joka seisoo kuin patsas ja osaa hyvin esiintyä, noi sanat kyllä kuvasti paljon Jesseä C:

                                          BIS-kehässä

                                          Ravia :)

 Sen jälkeen ooteltiin vaan BIS-kehää ja auttelin Jassua ja Juliaa koirien kanssa, kun niillä molemmilla oli kaks koiraa kehässä, pidin koiria, kun ne vaihto lennosta koiria vaan.
Ehdin myös käydä nopeasti kaupassakin ennen BIS-kehää. BIS-kehässä oli 10 koirakkoa, joista neljä sijoitettiin. Oli paljon upeita koiria, kaikki tuomarit tutki kaikki koirat läpi ja sitten juostiin muutaman kerran kehä ympäri kahdessa osassa, jonka jälkeen tuomarit alkoi tiputtaan. Tiputtiin kaiketi toiseksi viimeisenä vai viimeisenä pois ennen sijoituksia, mutta huippu hauskaa meillä oli. Jessekin ihmetteli kehässä, kun seisoteltiin koiria, että kuka sanoo/huutaa Jesseä, kun meidän takana oli pariskunta parin lapsensa kanssa ja heillä oli joku pikkukoira, jonka nimi oli kanssa Jesse :D










                                                       Ekassa kuvassa Jesse ja Kultsu Sampo, toisessa kuvassa Kultsu-Sampo, Jesse sekä Am.Akita Jehu.

Mätsärin jälkeen lähettiin Järvenpään koirapuistoa katsomaan, kun nähtiin se menomatkalla, ja kauhisteltiin(lue=hämmästeltiin) Järvenpään koirapuiston kokoa, että oli pakko siellä käydä vähän tutustumassa. Iso alue, jossa koirat sai rallitella reilun 45min, jonka jälkeen kaikki koirat oli aika väsyneitä, toki en ihmettele, kun ensin mätsärissä ja sen jälkeen juoksemassa reilu 45min toisten koirien kanssa isossa tilassa.

Jesse & Demi-Belgi(gronttu)
Jesse juomassa koirapuistossa
Jessen sivu :)

Kaikki kuvat kuvannut Julia Lintumäki

Ja sitten mätsärin jälkeen, kun olin päässyt kotio lähdin mopolla käymään iskällä, jossa leikin Nellin kanssa ja treenailin vähän aikaa sen kanssa sekä madotettiin Nelli sekä Iiro-kissa, iskän kanssa.

Tänään otettiin viimeiset kunnon tokotreenit ennen kastrointia, joka on jo ylihuomenna. Tiivistettynä, 
Jesse teki mahtavalla vireellä, mainiot parit ALOn tokohypyn teki, myös 3min paikkiksen, jossa nousi 30s kohdalla seisoon, mutta käsimerkistä meni takas maahan, ja EI ENNAKOINUT sivulle tulossa (jippiii!) Sitten tehtiin vähän perus perusasento ja lyhyttä seuruuta sekä muutamat luoksarit yksin ja parin kanssa. 
Ei oikeastaan sen suurempia treenejä/moitittavaa jätkässä. Huomenna olisi Ehkkn seuran sisäiset epikset, mutta katsotaan jaksetaanko mennä, kun allekirjoittaneellä on tää lomafiilis-päällä. 

Sekä pitäisi huomenna muistaa soittaa Kannukseen pääsykoe aika!

Ps. Rotupi vs Seropi sekä Treenitaskun sisältö postaukset tulossa lähiaikoina, toinen tällä viikolla, 
toinen ensi viikolla tai näin olin sitä ainakin kaavaillut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti