15.4.2014

Toiset viralliset agilitykisat!

Lauantaina kisasimme toiset viralliset agilitykisamme JANKKin hallilla. Lähdimme sisältä n. 08.50 ja olimme n. 9.10 jo hallilla. Kävin siinä sitten ilmoittautumassa ja viemään kamat sisään, ja sen jälkeen lähdin 20min-25min käveleen/hölkkäileen. Sen jälkeen ehdin jotakuinkin n. 15min chillailla ja rentoutua, ennen ensimmäistä rataan tutustumista. Ensimmäinen ajatus radasta, pari vaikeeta kohtaa ja syvä huokaus tuli siinä kohtaa, kun ei ollut keinua eikä pussia ekalla radalla.

Alku meni tosi rauhallisesti, eikä vauhtikaan päätä huimannut meillä.  Vauhtia tuli vasta 7.putken jälkeen, 10.este eli aa mentiin täydellisesti sen jälkeinen hyppystä se kieltäytyi, kepeillä tuli yksi virhe josta toinen vitonen, ja sitten hylky tuli toiseksi viimeisellä esteellä, kun Jesse kaarsi putken ohi ja suoritti sen väärinpäin. 
Eli A AGIradalta HYL
A-Agilityrata

Toisella radalla jännitti taas kepit, että keinu. Mutta, kun olin käynyt tutustuun rataan olin luottavaisin mielin lähdössä radalle. Ensimmäiset 1-6 estettä meillä mentiin taas mateluvauhtia, sen jälkeen vasta Jesse heräsi sillain ''ahaan, ollaan radalla nyt vois juosta siis :D''. Kepeille sain rytmitettyä sillain, että ehdin itse kunnolla ottaan sen ekan välin, jolloin ne sujui TÄYDELLISESTI loppuun asti, sen jälkeen oli taas vauhtipätkä, seuraava haaste oli 14-18 eli loppuosa. 14.putkesta keinulle, jossa Jesse ei yhtään arastellut, tosin jäi vähän liian ''kauas'' keinun päästä jolloin se meni hitaammin maahan asti, mutta sain siinä otettua pari metriä etumatkaa, että pystyin varmasti viemään sen putkelle 17 ja siitä maaliin NOLLANA, mutta ainoa pikkupahe oli radassa, että ei saatu meneen sitä alle ihanneajan, elikkäs siinä meni ensimmäisen LUVAn mahdollisuus, tulos oli siis +4,29s. Aikamme oli 50,29s ja ihanne oli tasan 46s, mutta suurinosa ajasta meni tuohon alun hitauteen. Mutta luvasta viis, me biletimme ykkössijasta jo! B AGIradalta siis yliaika nolla ja sija 1/16! Tällä radalla Jessen etenemä oli 2,9 s/m, ja sama etenemä oli ekalla radalla.

                               B-Agilityrata



Viimeisellä radalla ei ollut enään kontakteja, joten ei tarvinnut niitä panikoida enään, eikä pussia, joten lähdettiin pitään vauhdikas rallirata :D No rallirata se olikin, mutta ei niin vauhdikas. Alku meni hyvin eikä mitään ongelmia, ensimmäinen ongelma meille tuli esteellä 6, kun Jesse meinas mennä muurin ohi, mutta sain hyvin käännettyä sen oikeaan suuntaan, seuraava vaara kohta oli esteellä 9, eli kepeillä. Kepit jouduin meneen ns. meidän heikommalta puolelta, mutta mitä vielä jätkä haki hienosti ekan välin ja kepitteli loppuun täydellisesti jälleen, ainoa virheemme tuli esteellä 11, jossa Jesse juoksi ohi hypystä vähän, mutta riittävästi. Sen jälkeen otin loppuskarpin, ja mentiin suhk. vauhdikkaasti ja puhtaasti maaliin asti. Tällä radalla meidän etenemä oli 2,82 s/m, eli hiukan vauhti tippui kolmannella radalla, mutta en ihmettele, kyllä itelläkin tippuis varmasti. C Hyppäriltä meille tuli siis 5vp ja sija 3./11, huippu fiilikset näistä kisoista jäi, seuraavista kisoista ei tietoakaan milloin ovat, todennäköisesti menee jopa heinäkuulle.

Ps. Kastrointi aika varattu Jesselle 23.4 keskiviikolle, toivon, että leikkaus auttaisi Jessen keskittymiseen, että keskittyis enemmän tekemiseen kuin hajuihin/tyttöihin, sekä myös ahneus ruokaa kohtaan voisi nousta, koska en pidä siitä, että Jesse on aika nirso kaiken ruuansuhteen.

Jesse kera ykkös- ja kolmosruusukkeen :3

Cavalier Nelli & Jesse 

Valitettavasti puhelimeni ja Youtube, eivät ole minun kanssa oikein yhteistyö haluisia, että saisin toisen agiradan videon tänne, ja ehkä hyppärin, jos olisin osannut siitä muokata/leikata pois kohdan, missä ei ole enään meidän suoritusta, mutta nyt en saa kumpaakaan videota kiitos puhelimeni ja youtuben.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti