12.4.2014

Torstaina harjoiteltiin ruudun alkeita ja tokohyppyä

Tänään kävelimme tunnin lenkin ennenkuin lähdimme Karon kyydillä kohti tokotreenejä, Jesse sai seuraa iki ihanasta Diana-belgistä. Poikkesimme matkalla ottamaan kyytiin Jassun ja Demi-belgin + (tokoeste).
Alussa kokeilin Dianan kanssa vähän näyttelyjuttuja, seisominen sujui ihan hyvin, mutta tuo ravaaminen vähän tuotti ongelmia.  Ennenkuin kaikki 8 koirakkoa miedän lisäksi oli tullut paikalle.

Mutta Jessen kanssa aloiteltiin kontaktilla ja seuruilla (hihnassa), kuten muutkin. Sen jälkeen Katja neuvoi meille toko-hypyn alokasluokan, mutta näytti/kertoi myös avon hypyn, voittajan hyppynoudon ja Erikoisvoittajan hyppynoudon, sekä ruudun harjoittelemisesta kertoi. Sen jälkeen pienet meni vuorotellen hyppyä ottaan Katjan ystävän avustuksella ja toiset Katjan kanssa ruutua. Jessen kanssa otettiin kolmesti hyppy, ekalla meni täydellisesti ja palkkasin, kun se oli hypännyt yli ja EI ENNAKOINUT sivulle tulossa. Toisella kertaa se hyppäs ja kaarsi vähän liian sivuun. Kolmannella meni muuten hyvin, mutta ennakoi, ja kaikki kolme mentiin käskytyksellä, tyytyväinen olin, kun viimeksi ei mennyt ihan noin hyvin hyppytreenit.

Sen jälkeen mentiin hetken tauon jälkeen ruutuakokeileen. Lähetys n. 10m päästä ja Katja heilutti ruudussa namialustaa, tällein kaksi kertaa, jotka meni tosi hyvin. Viimeisellä kerralla kokeilin ilman Katjan avustusta, ja sehän meni suhk. mukavasti, tästä on hyvä jatkaa ruudun alkeiden opettelua :) Muuta me ei tehty, lyhyetja hauskat treenit, tuplasti paremmat! :D

Oon nyt miettinyt, että voisin enemmän alkaa jääviä ottaan/niiden alkeita, noudon harjoittelua enemmän/erilaisten esineiden suuhun ottamis treeniä, sekä tuota ruutua, niin tulis vähän vaihtelua näihin treeneihin :) Oon miettinyt että kesän aikana voisin debydoida Jessen kanssa ALOssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti