27.4.2014

Toivepostaus:Treenitaskuni esittely

Lupasinhan tämän postauksen julkaista ja tehdä tällä viikolla, joten tässä tämä.

Itse ostin viime vuoden elokuussa itselleni berran treenitaskun Hämeenlinnan mustista&mirristä, hintaa muistaaksi sillä oli n. 25e. Koot ovat aika reiluja, itsellä on L-koko, joka sopii tokossa, mutta agilityssä ei kauhean hyvin, kun alkaa tippuun, kun juoksen, vaikka ollaan lyhennetty jo sitä kuminauhaa siten, että laitettiin se solmuun tuolta takaa, että M-koko ois pitäny ostaa mullekkin.

    ^^ Kuvassa Berran treenitasku eestäpäin kuvattuna

Berran treenitaskussa on ihanan isot noi kaksi etutaskua sekä niiden edessä olevat pienet vetoketjutaskut, 
mihin saa/mahtuu esim. pieni kokoinen kännykkä, avaimet, tai kakkapusseja vaikkapa. 
Mulla on tuolla puolella, missä on tuo Nutron namipussi, niin herkkutasku, että siellä on kaikki herkut, yleensä mulla on nutron namipussissa kaikkee kaupasta ostettuja esim. jtn ''eines''nameja, sitten muut namit, kuten liha/makkara, ja extraherkut, eli hauhaun tai rintin herkut erikseen pussissa.
Tuo Nutron herkkupussi on tollasessa hakasessa kiinni, ja se on sopivan pitunen, että sen saa tonne taskun sisälle, että ei jää heiluun tohon sivulle, mikä häiritsesi minua niin paljon, että...
Toisella puolen, (eli ei nutron herkkupussin puolella) mulla on yleensä hihna, jos tehdään vapaana jotain, tai muuta ylimäärästä tavaraa. Esim. kosketusalusta, tai tulevaisuudessa kapula, kun sellaisen saan hankittua kohta puoliin vihdosta viimein.

^^ Tässä on Berran treenitasku kuvattuna takaapäin

Tuo takatasku on ihanan iso, mahtuu sinne isommatkin lelut, ja juurikin tuo tasku suorittaa lelu taskun virkaan, pari isompaakin lelua menee helposti ja sitten esim. dummy, pallo ja vetolelu menee helposti sinne. 
Tuo heijastin osuus on minusta säälittävä, jos käyttäisi jossain lenkeillä/lämmittelylenkeillä, 
mutta treenatessa ihan sopivan kokoinen heijastinosa. Berran treenitaskussa on 4 kpl D-lenkkejä edessä kaksi, takana kaksi, sekä edessä se lukolla oleva nipsu, mihin saa juuri namipussin kiinni.

Tässä pari kuvaa, missä näkee miten treenitasku istuu minun päälle. Itse olen tykännyt tästä, mutta tulevaisuudessa ois tarkoitus tilata treeniliivi, kunhan vaan saa rahaa sekä asiat loppuvuodelle katsottua.

Berran Treenitaskun plussat/miinukset
+ Riittävästi D-lenkkejä mun treenailuun
+ Isot taskut, ja pari pientä vetoketju taskua
+ Koot aika reilunkokoisia
- Minusta hinta voisi olla hieman alhaisempi
- Treenitaskussa saisi olla minusta myös hieman enemmän heijastinpintaa, ihan turvallisuuden vuoksi

Antaisin tästä arvosanan 8+

Alas voi laittaa kommenttia, jos oot hankkimassa kys. treenitaskua tai on jo sellainen, että mitä mieltä itse olet kys. treenitaskusta ja kyllähän se ois kiva kuulla kuinka monet käyttää treenitaskua- tai -liiviä. Minkä merkkistä ja mallista :) Että kommenttia vaan tuleen!

1 kommentti:

  1. http://wild-crafts-anni.blogspot.fi/2014/04/panta-ja-haaste.html
    HAASTOIN SUT MUN BLOGISSA :)

    VastaaPoista