2.3.2014

Hiihtoloma Levillä!

                                          Alppitaloja
22.2 Lauantaina,
herätys oli siinä 02.00 aikoihin ja lähtöä suunniteltiin, että hyvä jos 02.30-03.00 väliin ehdittäisiin lähteä ajelemaan kohti Jyväskylää. Perjantai iltana pakattiin jo auto lähes valmiiksi. Eväät ja oma elekroniikka kassi vain uupui, jotka vein aamuyöstä autoon heti herättyäni. Jessekin sai 40min olla pihassa 02.00-02.40, kun startattiin 02.45 kohti Jyväskylää, jossa olimme n. 05.45. Siellä käytin Jessen n. 15min pissalenkillä, ja sitten alettiin tuttavien autoon kantaa kamoja, mitä ne ei ollu vieny vielä autoon ja jotain pientä aamupalaa syötiin siellä. Sieltä lähdettiin ajaan iskän kanssa pikkuserkkujen perään autolla. Seuraavana pysäkkinä meillä oli Oulu. Tosin pysähdyttiin ? huoltsikalla pissa tauon verran, ennen Oulua.

Nopeesti napattu kuva, 
Noa-issikka, Lina-issikka ja Jesse, 
vasemmalta oikealle päin katsottuna

Oulussa käytiin pikkuserkulla (tuttavan siskon lapsi) ja hänen naisystävällä kylässä. Kylässä oli kauhean söpö Noa-issikka pentu napero ja Lina-issika vastassa :3 Niitä tuli vähän hemmoteltua. Kahvin/mehun jälkeen lähdettiin pikkuserkun naisystävän ja koirien (Jesse, Lina & Noa) kanssa käymään joku 20minuutin pikkulenkki.  Ennen ja jälkeen sai koiran vähän juosta/leikkiä, issikat oli vapaana ja Jesse oli flexissä. Sen jälkeen lähdettiin ajamaan vieläkin tuttujen perässä Leville, Kittilään. Siellä oikeastaan käytiin katsomassa tuttujen mummoa/äitiä ja isäni tätiä (Mummo, pikkuserkuilleni, ja niiden äidille äiti.) Kaupassa käytiin myös ja sitten loppu päivä meni tavaroita laitellen ja tutustuessa taloon ja käytiin illalla 30min lenkki, käytiin vain kiertelemässä vähän.


Meno matkalla 
Tulo matkalla
23.2 Sunnuntaina
Itse heräilin 10.30 aikoihin, mutta ennen sitä jo isäni oli käynyt jonkun 30-40minuutin lenkin. Sen jälkeen katseltiin loppu miesten 50km hiihtoa ja rennosti heräillen. Sen jälkeen käytin Jessen nopeasti vain pissalla, jonka jälkeen lähdettiin isäni kanssa kauppaan ja Jesse sai jäädä mökkiin. Laitoin kännykän kuvaan/kuunteleen, mitä Jesse tekee yksinollessaan, koska joutuu olemaan yksin olot häkissä, ettei tee mitään tuhoa. Ainakin näin alkuviikosta. Eihän me oltu kuin n. 40minuuttia reissussa. Katselin videon ja n. 10minuuttia Jesse oli ulvonut/haukkunut ja sen jälkeen 15min uikuttanut, joka ei kuulunut kunnolla, joten tod. näköisesti se ei kuulunut edes naapuriin. 25 minuutin kohdalla Jesse meni makaamaan ja alkoi nukkumaan.

                                                            Lauantaina kuudelta lenkillä :D

Sen jälkeen ei mennyt kuin hetki niin oltiin menossa isäni tädille, missä pikkuserkut majailivat myös, siellä Jesse sai olla Flexissä tehdä omiaan, kun iskä ja tuttavat tekivät pihalla töitä, kun itse lähdin pikkuserkkujen kanssa jäälle luistelemaan. Kun tulimme pikkuserkkujeni kanssa luistelemasta niin muut olivat jo sisällä kahvittelemassa. Olimme vielä hetken isäni tädillä/tuttavilla, jonka jälkeen lähdin kävelemään kohti leviä, ja isäni ottaisi minut kyytiin sitten, kun hän lähtisi n. 15minuuttia myöhemmin ja kävisi tankkaamassa. No ehdin noin 25minuutti kävellä sekä eksyä, mutta onneksi en eksynyt pahasti. Mökille päästyä annoin koiralle ruuan ja tein meille huomisen ruuan sekä katteltiin telkkaa. Illalla lähdin itse heittämään pienen pissa lenkin vain.

                                          Jessen oma paikka mökillä :)

24.2 Maanantaina, ei tapahtunut Jessen osalta muuta poikkeavaa, kuin se, että joutui reilun tunnin olemaan yksin, kun käytiin serkkuani moikkaamassa, kun hänkin oli perheensä kanssa levillä. Ja myöskin se, että päivällä Jesse sai riehua ja juosta flexin avulla 20min ja illalla käytiin 1h lenkki, kierreltiin ja kaarreltiin. Kävihän iskäkin 1,5h ulkoilureissun, kun olin jäällä pelailemassa niin sen ajan pyöri ja käveli sen kanssa. Kun käytiin tutuilla ja mentiin jäälle pelaileen pikkuserkkujen sekä niiden isän kanssa.


25.2 Tiistaina isäni käytti aamulla Jessen. Sitten meidän piti mennä lasketteleen tuttujemme kanssa, mutta tuli muutos suunnitelmiin niin lähdettiinki keilaamaan. Keilauksen ja pienen ''shoppailu'' reissun jälkeen, lähdettiin molemmat isäni kanssa joku tunnin-1,5h lenkki heittämään. Haettiin samalla pizzat mökille ruuaks. Illemmalla ja illalla pääsi vielä käymään pissalenkillä. Ja ainiin tehtiinhän me pientä treenin tynkää illemmalla myöskin. Harjoiteltiin ulkona istumista ( kun se on niin kamalaa, kun maa on vähäsenkin märkä) sekä maahan-istu-seiso vaihtoja ihan mini etäisyydeltä.



26.2 Keskiviikkona
Kävimme porukalla minä, iskä ja tuttavat 6h laskettelemassa, jonka ajan Jesse oli yksin. Illan olim kaksin Jessen kanssa, kun iskä lähti iltaa viettämään. Illalla käytiin reilu 30minuutin lenkki. Oikeastaan muuta lenkkejä erikoisempaa ei tehty.

27.2 Torstaina, perus lenkkien lisäksi, Jesse pääsi illalla pelaan minun ja pikkuserkkujeni kanssa vähän pallolla lätkää, eli Jesse sai toimia pallon hakijana, kun pallo meni liian kauas :D Ja me oltiin samalla porukalla kuin eilenkin laskettelemassa n. 3h tällä kertaa vain.



 28.2 Perjantaina
Aamulla pissalenkki, sen jälkeen vaan löhöttiin ja nautittiin lomasta. Käytiinhän me päivällä myös uudella lenkkireitillä jälleen tutustumassa, eikä edes eksytty! Kelkkoihinkin ollaan tutustuttu hyvällä saavutuksella, eli ne eivät ole pelottavia asioita.  Perjantaina käytiin pikkuserkkujen kanssa pelaamassa lätkää vähän, niin Jesse pääsi mukaan myös, kun isäni lähti mukaan pitää Jesseä/käveleen sen aikaa Jessen kanssa.



1.3 Lauantaina
HÄRRE GOOD, maaliskuu näyttää alkavan ja lunta ei juurikaan ole. Aikainen kevät tulossa?
Toivotaan, koska toisaalta, en toivo ENÄÄN lunta suomeen, kiitos. No lauantai aamuna heräiltiin siinä vähän ennen kuutta, ja itse olin mennyt nukkumaan kahden aikaan yöllä, nyt vähän mietityttää, olisko pitänyt hiukan aikasemmin mennä nukkumaan. No siinä kuuden aikoihin vikat kamat kassiin, ja siivoaminen alkakoon. Tosin itse livistin siivoamisesta, kun tein pidemmän aamulenkin Jessen kanssa :D No seiskan aikoihin lähdettiin ajelemaan kohti kotia. Ensin poikettiin Kittilään, mistä seurueeseen liitty tuttava perhe ja sitten pysähdyttiin jälleen pikkuserkullani Oulussa, jossa käytiin Noa ja Lina-issoikoiden kanssa pikku lenkki nopeasti ja pari nopeat räpsyt saatiin kolmikosta. Myös Jyväskylässä poikettiin syömässä sekä käytin pikku lenkillä Jesseä siinä kohtaa. Näiden jälkeen viimeinen pysäkki oli kotona :3

Lumikenkäileen piti mennä, mutta suojasää pilasi senkin ajatuksen ja hiihtään ei jaksettu mennä vaikka sukset oisin saanut lainaankin :)

Tämän viikon voisi tiivistää muutamaan lauseeseen.

Saimme Jessen kanssa nauttia koko viikon erilaisista ja talvisista lenkkimaastoista.
Pari uutta kaveriakin tuli saatua ja kaikkiaan sai rentoutua treeneistä <- Jessen mielipide varmasti :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti