11.3.2014

11.3.-14 Agilitytreenit

Päästiin jälleen tauon jälkeen aksaan. Kun ensin oli hiihtoloma viikko ja sen jälkeisellä viikolla juuri tiistaina ne luustokuvat.

Tänään meillä oli pitkästä aikaa treenit pekolassa. Jesse oli samanlaisella tuulella kuin yleensä, kun treenaillaan siellä. Hajut kiinnosti, mutta silti keskityttiin oikein mukavasti. Teemana tällä kertaa umpi putkenpään haku sekä ns. putkesta tuleminen, niinku erottaminen kummalta puolen pitäs ns. juosta takas, hyppään este.

^^Ensimmäinen radan pätkä oli vähän juoksuradan tyylinen. Ongelma oli 3-4 väli, kun ensin yritin viedä Jessen ensin putkeen ja sitten vaihtaa puolta, mutta Jesse ennakoi ns. väärälle puolen, eli olin liian hidas, mutta kolmannella sain itseeni nopeutta, ja Jesse haki oikealle puolen, ja ongelma oli ratkaistu!
Toisella radanpätkällä harjoilteltiin, että koira menis umpiputken päihin, ja ne sujui meiltä yllättävän hyvin, ainoa muka koko radalla taisi tulla, kun mentiin ekan kerran rataa, niin 4. putkelta, kun Jesse kiersi koko putken, mutta seuraavalla yrittämällä meni oikeeseen putken päähän. Kyllä siltä sitä älykkyyttä riittää ja vauhtia. Omistaja sais vähän enemmän opiskella näitä agilityn saloja :D

Oon miettinyt, että keväällä tai kesällä olis kiva joko saada treenipaikka seuran agility-, että toko-ryhmästä, mutta toisaalta sellainen 4-6 kerran kurssi ois kiva. Ja sit oon miettiny jos lähtis kokeileen rallytokoa alkeis-kurssin verran keväällä. Mut ainoo, että kurssi alkaa just vapun aikoihin muistaakseni. Ja silloin ois hyvä aika leikkauttaa Jesse. Kun jos Jesse ennen kevättä haluis leikkauttaa niin pääsiäisenä (sillo torstaina) tai vappuna (keskiviikkona), koska silloin on koulusta pitkä viikonloppu vapaat niin ehtis koiran kuntoa seurailla pitkin päivää, mutta onhan sekin vaihtoehto, että vasta syksyllä tai sitten ei ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti