10.3.2014

Active life and not so active

Viikonloppu kului jälleen aika nopeasti ohitse, mutta myös aika aktiivisesti!

Torstaina koulusta tultuani, äitini lähti heittämään minua suoraan toiselle puolen kaupunkia treenaileen tokoa/arkijuttuja. Siellä treenattiin ohituksia, että koira meni ohitse ilman toiseen koiraan huomiota kiinnittämistä, eli ei siis kunnon seuruuta, että olisi katsekontakti, kun en sitä lenkeillä vaadi tuolta. Mutta osa otti kontaktilla osa ei. Sitten tehtiin luoksetulo treeniä niin, ensin yksin, joka siis sujui hyvin, mutta sivulla istuminen oli kauhean kamalaa, kun maa on märkä. Sitten toisella yrittämällä tehtiin kaksi pätkää, että kaksi koiraa kutsuttiin sama matka luokse, että ne meni rinnakkain, ehkä 5m päässä toisistaan koko matkan ajan. Luulin, että Jesse lähtis vaan haisteleen tai leikkimään toisen koiran kanssa/luo. Mutta ei se tuli nätisti luo, tällä kertaa pyysin vaan ihan luo, enkä sivulle tai eteen istuun, koska tiesin, että Jesse ei mene istuun märkään maahan. Sitten otettiin vähän myös katsekontakti treeniä. Sitten itse avustin muita ottaan luoksepäästävyyden pariin kertaan. Sen jälkeen lähdettiin käveleen bussipysäkille, josta menimme bussilla kaupunkiin, jossa vaihdoin bussia, mutta siinä välissä kävin nopeasti kaupassa.

Perjantaina nähtiin pitkästä aikaa kaverini ja hänen koiransa Tara-seefferi. Kävimme melkein 1,5h lenkin yhdessä, jota ennen kävelin 0,5h. Käveltiin vähän siellä ja täällä. Lopulta  päädyttiin lähelle kaverini kotia, josta hän lähti kotiin, ja itse lähdin bussilla kotio, kun oltiin melkein toisella puolen kaupunkia :D



Lauantaina meidän piti mennä mummuani moikkaamaan, mutta suunnitelmat muuttu niin lähdin n. 1,5h lenkille, kun kerrankin hyvä sää. Käveltiin joku 7km lenkki, osaksi Hämeenlinnan rantalenkkiä ja sitten kaupungilla vähän kierreltiin ja kaareltiin myös. Myös pientä namin etsintää tehtiin illalla sekä treenailtiin sisällä peruuttamista, seuruuta ja perusasento peilin avulle. Lauantaina kävin vielä reilun tunnin iltalenkin, kun sain pitkästä aikaa seuraa iltalenkille, niin mikäs siinä ainakin energiaa kulutettu lauantaina siis.

Sunnuntai oli meidän löhöily päivä. Jesse nukkui ja omistaja paineli kirjansa kanssa, kun piti lukea kokeeseen. Omistaja paineskeli kauhean koe alueen kanssa, mutta kai se meni ihan hyvin.



Ainiin omistajaan liittyen tämä asia, että meillä oli viime viikolla yhteishaku, jossa hain 2. vaihtoehtona Kannukseen ja 1. Normi lukioon ihan tänne Hämeenlinnaan. Päätöksen tein sillä perusteella, että peruslukio on parempi, mutta Kannukseen lähden, jos en pääse 1. vaihtoehtoon vaan 2. hakupaikkaani eli Kannukseen.

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat viikolta 9, leviltä. Kaikki ns. mökin pihapiiristä :) Kuvia tuli niin paljon, että riitti sen postauksen lisäksi muutamaan muuhunkin kuvia, jos vaikka ei olisi muuten kuvia siihen kys. postaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti