31.1.2014

Hölläillein mentiin viime viikonloppu

Viikonloppu meni Jessen osalta vain hölläillein. Viikonloppuun kuului pallon kanssa pelaamista, lenkkeilyä hihnassa/vapaana sekä riehumista ja Nellin viikonloppuun kuului kaikki samat sekä vielä treenaus. N oli liekessä, kun tajus, että saa tehdä vähän töitä. Into piukeena treenailtiin seuruuta, paikalla oloa, luoksaria sekä kaikki mahdolliset temput. Onhan Nelli mahtavasti petrannu/kehittynnyt seuruussa vrt vuosi tai pari takaperin. Ehkä me tänä kesänä saatetaan mennä vähän hauskuuttaan yleisöä möllitokoihin (:

Jessen kanssa pitäs se nopea maahan meno, hioa liikkeestä maahan -liikkeeseen.sekä hyppy niin oltais jälleen mölleihin valmiita. Yhdet möllit ois Nokialla joskus huuhtikuun lopulla, jonne saatetaan olla menossa.

Mutta oikeastaan näin meidän viikonloppu kului... Ja nyt N alkoi saamaan clucosaminia (nivel ravinnetta), poron lihaa koirat sai lauantaina maistella sekä lampaan lihaa. N söi hyvin, J nirsoili ja söi 1/3 vain molemmista annoksistaan...


Ja ainiin käytiinhän me keskiviikkona n. 2h lenkillä josta n. 1h 15min kului riehuessa koirakaverien kanssa koirapuistossa. Kavereina Jessellä oli skp-Säde (n), Belgi-nartut Demi ja Diana. Sekä puistossa kävi nopeasti aussi ja hysku koiruudet.

Ja 4.3 on meille suuri päivä myöskin, siitä tietoa sitten vasta silloin :)

Viikonloppuna yritetään saada aikaseks vaikka mitä. Suunnitelmis ois tokoa, sekä agia jos saan kyydin Pekolaan treenaileen sekä käydä ENSIMMÄISEN kerran koko meidän yhteisen taipaleen aikana käydä kokoileen koirahiihtoa. Viime viikko mentiin hölläillen ja tää viikonloppu mennään vauhdikkaasti ja energisellä meiningillä toivottavasti ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti