9.1.2014

7.1.2014 Vuoden ensimmäiset ohjatut treenit

Tiistaina alkoi joulutauon jälkeen vihdoin agilityn ohjatut. Oli aivan kauhea sää, vettä/räntää satoi koko lämmittelyn ajan. Treeneissä Jesse sai olla häkissä paitsi, kun käytin pisulla ja treenattiin. Vaikka ennen meitä meni monta narttua ja yksi juoksu narttu (pöksyt jalassa) ennen meitä ja olin ihan varma, että tuo haistelis vaan maata ja esittäis ''ei kiinnosta, tee itse, mina menen tänne'', mutta ei. Jesse teki täydellisellä motivaatilla sekä (jopa) lähdössä pysyminen tuotti ongelmia, kun yritti varastaa radalla lähtöä ennen lupaa, joka näyttää siltä, että intoa on saapunut meidän treeneihin nyt paljon lisää :3.

Ensimmäisessä radalla otettiin pätkä 1-4, ja aan (4.esteen) jälkeen kokeiltiin koutsin ehdottamaan ohjausta, sen jälkeen päästiin rataa esteelle num. 10 (putki). Ja Jesse teki saman minkä epiksissä kiersi putken ulkokautta. No otin uudelleen 8. putken kautta ja sanoin jo hypyn kohdalla putkeen, enkä hyppy-sanaa sanonut ollenkaan ja wow, minkä tiukan kaarron teki. Olin ihan yllättynyt. Seuraavaksi otettiin vielä rata alusta loppuun ja se meni täydellisesti, aalla osu kontaktille, rengas puhtaasti läpi sekä ongelma este 10. menivät kaikki nappiin.



Ennen seuraavaa rataa menin toiselle kentälle, mikä on siinä vieressä ihan niin ottamaan parit seuruut, palkkasin VAIN hyvistä seuruista, sekä otettiin pari luoksarit ja yhteen kokeilin, että treenikaverimme tuli noin keskelle luoksarin pituutta häiritsemään Jesseä eli teken kontaktia, koiran Mollyn kanssa, joka oli Jessen super ihana kaveri Molly-harjis. Jesse tuli laukalla ohi, mutta hieman hitaammin kuin normaalisti ja katsoi vähän Mollyä, mutta tuli hienosti perusasentoon. Yllätti Jesse tässäkin asiassa mua jälleen tiistaina :D Loppuun heitin koko hallin pituudelta sille palloa, ja voi sitä riemua, kun sai JUOSTA TÄYSIÄ.


Toinen rata meni hieman rauhallisemmin,
odotti paljon paremmin lähdössä. Ensimmäisellä kerralla Jesse meni toiseen keppiväliin, joten otettin alusta ja nyt ohjasin tarkemmin ja keppien jälkeen hurjat kehut ja namia nassuun :3 Sen jälkeen loppu oli leikkiä, jopa loppu, vaikka aikaisemmin ei olla menty noin ''vinoon'' olevia esteitä :)

Lopussa, kun pakkailin kamoja niin Jesse lähti haisteleen Mollyä, tein sillain, että en hakenut pois vaan lähdin pois päin ja kutsuin ja lähdin juokseen pois päin, ja ei mennyt kuin hassu sekuntti, kun Jessekin tuli juoksemaan mamin kanssa, mami on kivempi kuin kaveri.


Kannattaa kuunnella tääl aika hyvä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti