25.1.2014

Tehtiin ''omaa'' historiaa... Ensimmäiset viralliset agilitykisat takanapäin!

Tänään oli se suuri päivä meidän harrastus rintamalla, elikkäs VIRALLISET agilitykisat. Ette voi arvatakkaan paljon minua jännitti aamulla kisat. Starttasimme kahden radan verran numerolla kuusi, eli aika alkupuolella. Käytiin hyppäri sekä toinen agiradoista läpi. Molemmat oli sinänsä vaikeita 1lk radoiksi ja monet kokeneetkin sanoivat niin, mutta ollaan me treeneissäkin vaikeampi menty :)

Eka rata oli hyppäri. Jännitys raukes siinä vaiheessa, kun menin ekaan rataantutustumaan, mikä oli oikein hyvä asia. Kun odoteltiin vuoroamme, Jesseä ei kiinnostanut ollenkaan minä... Radalla alku meni hyvin, kunnes pussista (3.este) Jesse juoksi ohi, mutta toisella kertaa meni pussiin. Putkiin haki tosi hyvin ja pysy hanskassa vaikka esteen 13 jälkeen lähti hepuli päällä meneen ja melkein juoksi ohi esteestä numerot 14-15, mutta sain just ja just korjattua sen. Kepit meni lähes täydellisesti, kunnes toiseks viimeinen välin jätti menemättä. Josta kielto, no otin alusta, mutta Jesse tulikin keppejä pitkin taaksepäin josta hylly seuras.
Kepit saatiin tehtyä toisella yrittämällä loppuun sekä viimeinen hyppy loppuun.



Toinen rata oli agirata. 2-3 esteeltä oli vaikea käännös heti alkuun, mutta siitä suoriuduttiin hyvin ja aa meni tosi hyvin, sekä 4.esteeltä sain 5.hypyn kautta 6.putkeen Jessen hyvin ohjattua. Puomi oli tosi hyvä, meni ekasta käskystä sopivalla innolla kiiveten. Sitten 12.esteeltä piti mennä hypylle jatkaa, mutta Jesse jäi vähän kai mun taakse ja ampas uudelleen aalle, josta seuras jälleen hylly, sitten Jesse katos mun taakse hetkeksi. Ja jatkettiin rata loppuun. Kepit pissi jälleen, mutta tein yhden virheen mitä kadun vielä kotona. Kepit ei menny kerralla oikein, jätin sikseen ja juoksin maaliin. Olisi pitänyt ottaa uudelleen alusta kepit, mutta ei enään voi sitä korjata, mutta ensi kerralla viisaampia.

Kuvat on einiin täydellisiä, mutta kelvatkoon. Saa antaa mielipiteitä onko muka helppoja vai vaikeita 1.lk radoiksi. Me taidamma virallisissa kisata seuraavan kerran 15.2, mutta mölleihin saatamme mennä jo ensi lauantaina. Myös olen miettinyt Sonja Paavolan Agility-koulutusta vuokkoset areenalla 8.3 :)

Meidän Agirata :)

                              Tässä meidän toinen virallinen rata ja myös ensimmäinen videoitu rata.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No aina on parantamisen varaa, mutta 15.2 on sitten taas 2 starttia samaisessa hallissa :)

      Poista