7.1.2014

Vuoden ensimmäiset epikset 4.1 Riihimäki

Tänään lähdettiin puol yhdentoista pintaan ajeleen riihimäkeä poiketen hakemaan kaverini koiransa kanssa mukaan. Vuoden ensimmäisiin suunnattiin heti näin vuoden alun kunniaksi. Olin jo päättänyt, että ilmoitan Jessen kahdelle radalle supermöllien radalle ja avointen/kilpailevien radalle, mikä oli 2lk tasoinen rata. Mutta oli silti todella helppo, omasta mielestä ainakin. Kerrankin oltiin ajoissa jossain!

Oltiin n. 11.10 jo hallin pihassa ja käytiin samantien ilmottautumaan, jonka jälkeen joku 20-30min seikkailtiin ja pissatettiin koiria kaverini kanssa, kun hän lähti myös mukaan oman koiransa kanssa. Sen jälkeen mentiin hallille, kun minulla alkoi supermölleihin rataantutustuminen. Olin yllättynyt itsestäni siitä, että radantutustumisen jälkeen mua EI jännittänyt YHTÄÄN. No siinä meni tosi kauan ennenkuin päästiin radalla niin siinä kävelin yksin hallia ympäri, kun kaverini oli sisällä katsomassa koirakoita, kun hän osallistui vasta seuraavalle radalle. Tein vähän tokoakin ennen rataa. Hyvin toimi vaikka välillä hajut ois ollu niin kivoja...
Otin parit luoksarit ja seuruut, enempää en viittynyt tehdä, etten väsyttäisi Jessee ennen ratoja.

Radalle mentäessä kaverini tuli pitään lähtöön Jesseä, halusin vain varmistaa, että se lähtee oikealla vireellä, eikä haistelu fiiliksellä ja sen, ettei lähde takana olevia koiria moikkaamaan. Jesse meni täydellisesti vauhtia oli riittävästi, kuunteli ja minä osasin, jopa ohjata. En tiedä mikä Jesselle tuli 9. esteellä putkella, kun kiersi putken ulkokautta ensin ja sen jälkeen meni putkeen, josta meille tuli vitonen, ja aikaa lisää. En tiedä näkikö jotain vai mitä, koska omasta mielestä ohjasin sinnekkin hyvin, mutta ei se mitään. Lopussa Jesse päätti karata haisteleen koiraa, josta sai pienen huomautuksen minulta, ettei tuolainen sovi sitten yhtään. Sen jälkeen lähdettiin käveleen hiukan ja pissille ja sitten laitoin sille fleecehaalarin päälle ja sitten Jesse pääsi autoon odottelemaan. Sen jälkeen menin itsekkin katselemaan muiden suorituksia ja sitten, kun alkoi läheneen kilpailevien rataantutustuminen mentiin sinne odottelemaan, jonka jälkeen lähdin käyttään Jesseä pissalla, kun eka oli minit, missä Jesse kisas, ja sen jälkeen medit, jonka ohjaajilla oli vielä rataantutusminen missä kaverini kisasi.

Alapuolella on supermöllien rata. Meille suhk. helppo, kun ollaan menty vaikeampiakin ratoja treeneissä.
Kopioitu Rebecan blogista, kiitos vielä sulle :)


Kisaavien rata meni kanssa melko mukavasti, puomi jotenkin Jesse hiukan vieroksui, mutta meni sen hyvin ja otti hyvin kontaktin, ehkä vauhtia ois saanut olla hitusen enemmän. 6. esteen jälkeen, joka oli putki niin seuraavan hypyn Jesse kiersi, josta tuli 5vp. Aa oli vauhdikas, sen jälkeen hypyn kautta piti mennä kepeille, mutta Jesse päätti ottaa aan vielä kerran, jonka takia hylky tuli. Mutta jatkettiin loppuun, kepit meni tosi hyvin ja muuten oikeastaan koko pätkä.

Ajattelin, että voisin loppuun lisätä näistä epiksistä plussia ja miinuksia :)

+ Hajut EI kiinnostanut
+  Aa, meni hyvin
+ Kuunteli ja katsoi hyvin ohjausta
- Puomi oli hidas


1 kommentti:

  1. Koita saada seuraavista epiksistä tai treeneistä videota, olisi kiva nähdä teidän menoa videolta :)

    VastaaPoista