4.1.2014

Vuoden ensimmäiset omatoimi toko/agi treenit

Torstaina, kun oli viimeinen vapaa koulusta kiitos taksvärkin niin lähdettiin illemmalla Sussun & bc Linkin kanssa Pekolaan treenailemaan, siellä on parempi tehdä kuin ulkona kylmässä, vaikka ei sielläkään lämmin ollut, mutta parempi kuitenkin kuin ulkona. Jessen kanssa ennen lähtöä oli tehty 20min lenkki ja Pekolassa se pääsi nopeesti tekeen pisut vielä. Alkuun mietin kumpaan ensin tokoa vai agia? No ensin Jesse sujautti itsensä pari kertaa itsenäisesti putkeen. Mutta sen jälkee otin luoksaria, jossa ongelmana oli välillä paikalla pysyminen. Joka sujui välillä ja välillä ei. Sen jälkeen otin pitkästä aikaa toko hypyn alkeita, jotka meni aika muksasti pitäs vaan alkaa sitäkin treenaan viikottain, että joskus tuo sen oppisi. Seuraamista otettiin lyhyttä pätkää, vähän pidempää sekä pari sellasta  seuruuta missä oli käännöksiä ja loppuun otin yhden lyhyen juoksupätkän. Ja voin sanoa, että Jessen seuraaminen on kehittynyt aika kivasti, jaksaa pidempää matkaa ja kontaktikin pysyy suhk. hyvin, ettei heti tipahda pois se. Sen jälkeen testasin kaukoja vain sen verran istu-maahan ja se meni nappiin, enempää en viittyny, kun noi meni nappiin ihan sillä niin siihen oli kaukot hyvä lopettaa, etäisyys tais olla huimat 5m :3
Loppuun otin liikkeestä maahan ja seis, molemmat oli unohtunut Jesseltä täysin, maahan menossa tarvii ison vartaloavun, että menee maahan + HI-DASSS!. Lisää treeniä!!



Agissä tehtiin niistoa?, jonkun verran, joka alkoi yllättävän hyvin sujuun, sekä tehtiin parit HYVÄT/HIENOT kontaktit keinulle sekä puomille, ja pari kertaa aatakin, joka sujui hyvin. Putkissa tuolla oli vauhtia, kepeille saatiin uuden treenilelun ansiosta TRIPLASTI vauhtia, hyvä, että pysyin perässä siinä kohtaa. Ihan kivat pikku treenit saatiin agista lyhyesti...loppuun siis kontaktit pari kertaa läpi, kepit myös, sekä niistoa ihan riittävästi kun kaikki toistettiin aika vähän sinänsä. Loppuun heittelin pallo Jesselle (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti