2.2.2014

Viime viikonloppuna hölläiltiin tänä viikonloppuna ahkeroitiin!

Perjantaina
tehtiin pientä aktiviteettiä, kerrailtiin temppuja, ja vähän tokoa tehtiin myös. Sekä namin etsimistä ja maitopurkista etsittiin namia. Oikeastaan näin kului meidän päivä, kun en viitsinyt lähteä pidemmälle lenkillekkään, kun olin poissa koulussa kovan mahakivun takia.

Lauantaina aamulla lähdettiin äitini kanssa kohti katumanjärveä jossa tarkoitus oli hiihtää hiukan. No tulos...
sukset ei liikkunut minnekkään -> voideltu väärin, no sille ei voitu mitään niin melkein 30min käveltiin rannassa jäällä ja Jesse sai riehua ja juosta sen aikaa vapaana, kun ei näkynyt muita ihmisiä paitsi toisella puolen järveä joku pilkkijä. Kotiin tullessa vanhat voiteet pois ja uudet tilalle ja ulos uudelleen tekeen pikku testi. No nyt oli liikaa taas luistoo, mutta silti hiihdeltiin hyvin taidokkaasti ja ei niin taidokkaasti joku 500m, johon oli kiva lopettaa. Illalla tehtiin viel vähän aivojumppaa.

                                                          <3

Sunnuntaina lähdettiin äitini kanssa aulangon ulkoilumajalla, kun siellä on ladut tehty (hiihtämällä ihan, ei vielälatukoneilla) ja koirillekkin suotu yksi 4,8km latu, mutta me tehtiin n. 1.8km lenkki joka hiihdettiin n. 17minuutissa eli ihan riittävää vauhtia mulle näin alkuu ja Jesselle. Jesse tajus aika nopeasti idean eli vierellä n. 2m.päässä hölkäten on paras mennä eikä oikeastaan tuo kertaakaan lähtenyt yrittään nopeempaan menoon. Osan tuo juoksi umpihangessa ja osan tampatulla "luisteluhiihtoon" tarkoitetulla alueella. Meidän piti mennä jäällä käymään lenkillä kaverini kanssa mutta se jäi, koska bussikortista loppui aika. Illalla käytiin ....

Huomenna suunnitelmis mennä pekolaan treenaileen, koska tiistaina olisi treenit, mutta niihin en pääse, kun olen laivalla jolloin Jesse jää äitille huollettavaksi (:

Ja näin voi ''raskaan'' viikonlopun jälkeen nukahtaa omaan petiin koisiin :)

Olisihan tässä voinut olla joku pitkä jäällä vapaana ollut lenkki lauantain lisäksi, mutta se jäi sen takia, kun oltiin niin myöhässä tulossa sieltä aulangolta, niin ei oltais ehitty edes bussilla toiselle puolen kaupunkia, kun siellä uskaltaa mennä jäälle paremmin kuin tossa vieressä, kun tuossa virtaa vesi niin ei oo kunnolla viel jäätynyt.

Toivotaan, että tulevalla viikolla ehdittäis kerran käydä treenaan aksaa, myös käydä jäällä lenkillä, sekä hiihtämässä sekä jos ehtii niin tokoa jossain kivassa seurassa ois kiva treenailla, mutta tuo minun laiva reissu vähän hankaloittaa myös, kun se osuu ti-to, mutta sitten jää viel viikonloppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti