17.2.2014

Vuoden ensimmäinen mätsäri korkattu...

... molempien osalta!
Sain lauantaihin astiin jännittää, pääsenkö lähtemään sunnuntaina mätsäriin vai en. Flunssa oli siihen mennessä vähän helpottanut, ja pystyn kävelemään nyt paremmin, eikä hengitystiet oo heti tukossa kuten ke-to, silloin pissalenkkikin oli kauheata, kun haukoin lopussa henkeä. Mutta päästiin lähteä, flunssa melkein sunnuntaiksi selätetty ja kyytikin järjestyi.

Jesse meni x-rotuun ja Nelli isoihin koiriin. Jesseä vastassa oli joku bc mix ja bassetti mix, tai niiltä ne näytti ainakin. Jesse meni tosi hyvin, se vapaasti seisominen pitäs tuolle opettaa. Oltiin siis viimeisessä parissa ja siinä oli kolme koirakkoa kisailemassa. Saatiin punainen nauha. Punaisten nauha kehässä tipuimme juuri ennen sijoituksia.

Pakkoa sanoa, että outo tuomari. Sijoitus järjetys oli melkein sama, kun alkuun mentiin numero järjestykseen. Näin molemmissa nauhakehissä. Mutta kokemusta tuli jälleen keräiltyä, sen jälkeen Jessen käytin pissalla ja vein autoon. Ehdin vähän harjoitella Nellin kanssa ravaamista ja seisomista. Ravissa sain kokoajan ns. nykiä, ettei lopeta ravaamista, mutta ei auttanut pari kehässä. Vastassa parikehässä meillä oli saksanseisoja. Seisominen meni hyvin, sekä kolmio. Saatiin ihan ansaitusti sininen nauha. Hetki saatiin odotella ennenkuin mentiin nauhakehään. Siellä onnistu oikeastaan ravi sekö seisottaminen. Ravi pysy hyvin yllä, eikä mitään peitsausta näkynyt. Tuomari otti 12-14 koirasta kuusi jatkoon ja me kuuluimme siihen, siinä vaiheessa mä jo biletin. Sitten mentiin kaksi kierrosta ympäri, eka meni puoliksi peitsaten, mutta toinen kierros ihan ravissa, mutta meidän käteltiin jälleen viimeisenä ulos sijotuksilta. Mutta siis en ois uskonut, että Nelli melkein 10w pärjäis nuorien joukossa, joka ei ole läheskään täydellinen esiintyjä.  Loppuun otettiin kehien jälkeen pari perusasentoa ja seuruuta häiriössä ja sen jälkeen kierreltiin mätsäri paikalla joku 15min :)

Ensi viikosta en osaa sanoa, koska ei olla vielä päätetty iskän kanssa, otetaanko Jesse mukaan Leville viettään hiihtolomaa vai jääkö Jesse piristään Äitin arkea tänne kotio :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti