22.2.2014

18.2 Agitreenit ja 19.2 Hömppätreenit

18.2 oli meillä jälleen agitreenit Janakkalassa JANKKin hallilla.
Tehtiin rataa, mutta eniten kiinnitettiin huomiota keppeihin, kontakteihin sekä pariin nippelinappepi ohjauskuvio kohtaan.

Rata

Ensin mentiin tuo mustalle merkattu rata. Annoin Jesselle lähtöluvan vasta, kun itse olin mennyt kakkosesteen ohi.  Alku oli vauhdikas ja hyvä. Kepeillä mun pitää vielä auttaa jonkun verran, että ne olisi varmat ja nopeat. 6 putkeen Jesse ei kunnolla halunnut irrota, sitten sain putkesta tulleen koiran ohjattua seiskan ja persjätöllä? vietyä hyvin puomille, jossa teki hyvät kontaktit yhtä kertaa lukuunottamatta. Sitten haasteemme esteet 9-13, koiran sain vietyä hypyn kautta muurille, mutta sitten Jesse päätti pari kertaa juoksennella vähä yli. Ja sitten 11 ja 4 este, jonka jälkeen 12 esteelle. Piirroksessa pikku moka. Suurin ongelma oli tuossa 10-11 esteillä, kun vauhtia oli ja en saanut tarpeeks käännytettyä Jesseä. Loppu meni hyvin ja a myös. Tää mentiin 2 vai 3 kertaa peräkkäin.

Toinen rata on merkattu punaisella. Itse meni ns. kakkos esteen kohdalle kutsumaan Jesseä,
josta sain sen hyvin ohjattua putkeen. Kepit meni tälläkin radan pätkällä ihan putkeen. 
Ja oikeastaan helppo ja rallattelu rata meille tämä toinen. Se mentiin pari kertaa ja loppuun vielä puomi, joka sujui hyvin. Koutsikin antoi kommenttia, että Jessellä oli vauhtia ja hyvä työhalukkuus, mikä on hyvä asia.  Sanoi myös, että osaa tuo hakea, mutta ohjaajalta välillä turhan nopeat ohjaukset ja pikku virheitä, mutta hyvä tulee.

19.2 lähdettiin Sussun ja Linkki-bc sekä Marjon ja spk-säteen kanssa treenailemaan. 
Itse keskityin tällä kertaa enemmän temppujen harjoitteluun häiriössä, mutta myös parit seuruut ja juoksussa seuruuta otin sekä pari huonoa luoksaria. Jesse sai myös harjoitella kepin, vieraan lelun ja vieraan noutokapulan koskettelua ja pitoa suussa. Yllätyin kuinka hyvin otti suuhun nuo kaikki esineet, mutta eihän se pidä kuim sen 2-3s nyt, mutta hiljaa hyvä tulee. Treenien jälkeen Säde ja Jesse sai hetken juosta vapaana ja telmiä siinä samalla.

2 kommenttia:

  1. Haaste, jos kiinnostaa vastailla :)

    http://pieniporopaimen.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Haaste tulee tehtyä ja julkaistua parin päivän sisällä. Pari haastetta tehty niin tää menee siihen viimeiseksi silaukseksi (:

      Poista