12.2.2014

11.2 Treenit, 15.2 päivän kisat vaakalaudalla

Eilen oli pitkästä aikaa pekolassa aksa treenit. Tavoitteet olivat aika alhaalla.
Pääasia että kuuntelisi hyvin ja keinu sujuisi ongelmitta. Kyllähän keinu sujuikin ongelmitta,
 mutta keskittyminen oli ajottain hyvää ja ajoittaan huonoa, kun hajut oli niin kivoja.
Ensimmäinen radan pätkä meni hyvin, kuunteli ja suoritti hyvin esteitä. Ei moitittavaa, paitsi itse puuskutin koki ajan, kun flunssa oli vähän treenaamista vastaan.
Toisella radan pätkällä alkoi tämä haistelu, mutta tehtiin sillain, että Iida-Lotta tuli pitään Jesseä,
ja katse kertoi, että J ei yhtäön tykännyt, kun tultiin piteleen kiinni eikä saa haistella.
Kontakteja treenattiin eilen molemmilla radoilla. Ekalla radalla oli A, toisella radalla A, puomi ja keinu. Kontaktit sujui ongelmitta, mutta tökitti silti eteneminen. Loppuun otin radan sillain, että joka esteen jälkeen palkka ja johan Jesse alko sen jälkeen toimiin, ja pikku riehuminen loppuun ja siihen oli hyvä lopettaa.



Tänään, kun olin poissa koulusta katseltiin yhdessä olympialaisia, sekä harjoiteltiin lusikan suussa pitämistä/koskemista, että tuo osaisi pitää eri materiaalisia esineitä suussa. Sekä illemmalla aktivoin tuota herkkujen etsimisellä. Päivällä otin pari täydellistä seuruuta, sekä liikkeestä seis-liikkeet ja kaikki ne meni hyvin. Kuumetta on hiukan ja kauheata köhää, joten nyt taitaa jäädä lauantain kisat, koska en usko, että silloin pystyn juoksemaan kahta rataa, kun nytten pikku pissalenkki tekee kauheata, kun hengitystiet ei oikein oo auki. Tai sitten mennään tuurilla sinne, ja kestetään jälkitaudit :D

 Ekaks Jesse ihmettelee, mitä pitäs tehdä, mutta sitten se hoksaa, että näin mun pitää sitä suussa, mutta ainakaan sitten en kameraan katso!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti