11.5.2015

Pitkästä aikaa maalla sekä pyöräilykausi aloitettu

Viime viikolla aloitimme meidän pyöräily kauden, viime viikolla teimme kolme lyhyttä lenkkiä pyörällä, pituutta kaikilla oli 2-3km. Tästä on hyvä jatkaa lyhyitä matkoja ja pikku hiljaa pidentää niitä. Tavoitteena se n. 8km, mikä on tuo suositun rantalenkin pituus. Tästä eteenpäin 1-3 viikossa pyöräillään, 3 kertaa vain silloin jos kaikki lenkit alle 3km.

Perjantaina sitten lähdettiin pitkästä aikaa isälleni maalle. Huomasi pitkästä aikaa, kuinka helppoa olisi asua maalla, kun aina voi koiran päästää ulos niin koira hoitaa itse loput pihalla. Pitkästä aikaa myös Jesse sai pakastimesta hirven/possun luun syötäväksi, joka maistuikin Jesselle yllättävän hyvin. Kesällä tulemme varmasti viettämään paljon enemmän aikaa isälläni tai isäni kanssa mökillä, sitä odotellessa.

Huomenna olisi tarkoitus mennä porukalla lenkkeileen aulangolle, torstaina luvassa mätsäröintiä sekä lauantaina jälleen aulangolle osallistumaan kamu kävelyyn, jonne tulossa ilmeisesti paljon muitakin koiria. Ja sitten 24.5 helluntai päivänä olisi todennäköisesti suuntana Evo porukalla. Siitä tulee varmasti hieno reissu, mutta siitä sitten enemmän sen jälkeen kuvien kera!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti