21.5.2015

Metsälenkki

Tänään monen raskaan koulupäivän jälkeen keskellä koeviikkoa uhrauduin kunnolla ja lähdimme porukalla heittämään Aulangolle pitkästä aikaa kunnon metsälenkin. Mukana menossa oli tällä kertaa Jassu&Jehu-Am.akita sekä Demi-Belgi, Jenni & Yatsi-belgi sekä Julia&kultsut Sampo ja Elmeri.

Lenkki meni kokonaisuudessa ihan hyvin, vaikka mukana oli 4 urosta, joista yksi leikattu (Jesse) sekä kaksi narttua, joilla toisella oli juoksut alkamassa. Kaikki tulu hyvin juttuun ja urokset aika hyvin jätti juoksu nartun omaan arvoonsa.

Jessekin oli aika energinen, kun lenkit jäänyt vähemmälle koeviikon ja muiden kiireiden takia. Mutta hyvin jaksoi juosta ja painia muiden kanssa. Huomenna olisi tarkoitus viettää rento perjantai ja lauantaina todennäköisesti suuntana mätsärit Turengissa ja sunnuntaina samalla porukalla kuin tänään retkelle. Pieniä muutoksia saattaa tulla.

Vielä ensi viikko pitäisi itse jaksaa vetää täysillä sitten voi relata ja nukkua kaikki univelat pois! Ja voin sanoa, että pitää nollata ajatukset koulunkäynnistä ainakin hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti