9.8.2014

WDS 2014

Tulihan sitä minunkin aika kokea maailmanvoittajanäyttely, viimeksi ollut suomessa sellainen 1998 vuonna,
eli silloin kun olen syntynyt. Minusta tämä maailmanvoittaja ei eroa kauheasti messarista, koska tarjoukset kojuissa on täysin samat muutamia tarjouksia lukuunottamatta. Molemmissa koiria paljon, mutta ainoat, erot on se, että messarissa joka päivä kaikki rodut, ja maailmanvoittajassa vain kerran ja se, että sen takia maailmanvoittajassa on joillakin roduilla tosi suuret rotumäärät kehässä aina, mutta rotumäärät messarissa on kuitenkin kohtuullisia. Jos seuraavan kerran maailmanvoittaja on taas 16vuoden päästä itsekkin olen silloin kamala vanhus n. 32v, ehkä silloin olisi jo oma koira sielläkin kehässä hyvin todennäköisesti. Itse olin vain lauantaina turisteilemassa, eniten olisi kiinnostanut mennä sunnuntaina, koska silloin olisi ollut paimenkoirat. Mutta kun sain lauantaina kyydin niin säästin n. 15e junaliput ja sain sen tuhlattua ostoksiin, ja ajatelkaa tuhlasin vain 19euroa ostoksiin vaikka tuntuu et ois menny omaisuus. Laskin että jos oisin jostain verkkokaupasta ostanut nää kaikki mitä nyt ostin olisi mennyt mulla yli 100e, joista nyt maksoin n. 20e.

Itse ostoksiin,
tein eilen lista mitä haluaisin ostella, joita oli:
- Noutokapula
- Herkkuja
- Ultraäänilelu
- Nahkahihna
- 500g-1,5kg ruokasäkki, joku ihan sama, mikä eniten toivoin racinel uutuus ruualta jotain kivaa tarjousta.

Näistä toteutui vain noutokapula vihdoinkin, tarkemmin ohjatunnoudonkapula, sekä herkkuja tuli vähän saatua ilmaisiksi sieltä ja sitten jtn 50g-100g ilmaisnäytepusseja joita kans käytän herkkuina sekä kaksi 800gramman ruokapussia, sam's fieldin ja pro planin ruokaa.
Sitten muita ostoksia oli 1eurolla kappale kaksi nahkapantaa, Jesselle koko 35cm ja Nellille 65cm.
Jessen panta on kokokuristava ja Nellin puolikuristava, oisin halunnut Jessellekkin mielummin puolikuristavan, mutta ei ollut enään kuin muutamia 35cm pantoja ja nekin kaikki oli täyskuristavia.
Sitten pari hauhaun uutuus märkäruokaa tuli ostettu ihan kokeiluun vain. Sekä Nellille kuukauden dentaxstickit :) Ite oon tyytyväinen kaikkiin ostoksiin, varsinkin pantoihin ja kapulaan, ja ei ne ruuatkaan pahan hintaisia ollut, koska esim. Sam's field makso 2e ja kaupassa sama pakkauskoko maksaisi 7,50e. Näillä sitten pärjää joulukuuhun asti, jolloin messariin menen jälleen turisteilemaan,
ehkä silloin se ultraäänilelu löytyisi :)  Loppuun kuvia ostoksista!

Ohjatunnoutokapula 5e, molemmat pannat 1e/kpl (toinen 35cm ja toinen 65cm)

''Herkkupuoli'',
5 viikon dentastickit (5e), 3x hauhaun uutuus märkäruokaa (2e), yhteensä 7x näytepussia, jotka kaikki 100g, paitsi royal caninin 50g. Sekä 4x puristeluita, joissa pinnalla kanaa (2e), sekä 2x kana-/lihatikkua.


Ruuat, 800gramman pro planin adult (1e) ja Sam's fieldin mini adulttia (2e). 

    Kaikki ostokset <3 :)

PS. Tuttumme oli suomenpystykorvansa kanssa myös kehässä lauantaina ja heillä meni tosi hyvin tuloksana he saivar ERI4, en tiedä tarkallaan monta junnua oli, mutta jonkun verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti