27.8.2014

"Kokeenomaiset treenit ""

Eilen lähdettiin vähän extemporee Sussun&Linkki bcn sekä Katjan & Lumo aussien kanssa treenailemaan. Tarkoitus oli hömppäillä, mutta hömppäily vaihtu koeomaiseen suoritukseen. Katja toimi liikkurina. Tehtiin luoksepäästävyys-seuruu hihnassa-luoksetulo-seuraaminen vapaana-liikkeestä maahan ja seis. Kaiken treenin jälkeen Jesse pääsi Lumo-Aussin kanssa leikkimään, vaikka Lumo ei yleensä tykkää muista koirista iholla, mutta Jessen kanssa rällättelivät aika kauan ja näytti olevan kivaa molemmilla :D

Luoksepäästävyys: Hyvä ei menny mun taakse ja ei hepuloinut. Nousi seisomaan.

Seuruu hihnassa: Ihan ok. Tosi kivasti otti katsetta ja pysy vierellä. Kerran suoralla haahuili ja täyskäännöksissä myös, muuten ihan kelpo suoritus. Otti perusasennot hyvin kun pysähdyttiin

Luoksari: odotti hyvin, tuli laukalla hienosti sivulle.  Ei mitään moitittavaan.

Seuruu vapaana: Ajoittain hyvää, selvästi väljäämpää seuraamista kuin hihnassa. Otti hyvin pysähdykset.

Liikkeestä maahan: Ei mennyt maahan ensimmäisellä eikä toisella yrityksellä alku seuruu hyvä. Paljon treenattavaa tässä. Otettiin koeomaisesti niin lopussa ei ennakoinut kummallakaan kertaa perusasentoa.

Liikkeestä seis: Ihan ok alku seuruu, pysähtyi ekasta käskystä, mutta valui hieman, ei pahasti kuitenkaan. Ennakoi perusasennon.

Tiivistettynä: Ihan kelpo suoritus hyvä vire koko ajan ja palkkasin ekan seuruun jälkeen ja myös toisen seuruun jälkeen ja lopussa. Seuruuta lisää viel hihnassa ja ilman ja liikkeestä maahan niin kehtais oikeisiin kisoihin jopa mennä.

Ongelmana nyt, kun Jesse tekee oikein hakee aina mun oik. Kättä vaikka palkkaan vasemmalla, mutta kai se tietää et pidän namei jossain siellä puolen.
Olen miettinyt että onnistuiskohan et tarketilla/ kupista palkka auttais tohon. Pystyis ketjuttaan myös helpommin ja vois yhdistää kisa tilanteessa siten et laittaa johkin namilaatikkoon namin ennenku menee kehään ja yhdessä kehän jälkeen mennään hakeen nami laatikosta nami?
Mielipiteitä?
   Tässä yksi hyvä kuva missä Jesse ui :) Toivotaan että ens kesänä alkais heti alku kesästä uimaan niin      
   pääsisi  kunnolla uimalla kehittään lihaksia niinkuin Nellikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti