17.8.2014

Tehotreeni viikko

Tiistaina (12.8) käytiin illalla ensin joku reilu 10minuutin kävelylenkki, jonka jälkeen hain pyörän pihasta ja kävelimme vielä n. 500m, jonka jälkeen lähdimme pientä ravia kohtin Aulangonn kylpylään & rantalenkin toista osaa. Sen jälkeen poljimme n. 3,5km, kävimme heittään kivan lenkin aulangon suunnalla ihana pyöräillä, kun oli niin rauhallista (jos sitä sorsalaumaa ei lasketa xD). Joo sorsia oli sellainen armeijan verran, joista Jessen hieman kiihtyi, takaisin tullessa jouduin huomauttamaan ihan pysähtymällä ''Hei, mä olen täällä, enkä siellä missä sun kiinnostus :D''. Muuten matka meni ongelmitta hyvä matka näin tän kuuman kauden jälkeen ei liian pitkä eikä lyhyt. Sen jälkeen tultiin takaisin päin ja taisin noin kilsa ennen kotio tuloa taluttaan pyörää, ja että Jesse saa samalla jäähdyttely lenkin. Mutta kun päästiin kotiin, ja sain pyörän lukkoon niin päätin lähteä tekeen vielä jonkun kivan pikku lenkin, jossa kesti reilu 15min. Matkaa yhteensä kertyi n. 5km, josta 3,5km pyörällä ja aikaa meni n. 30min+15min kävelyä, mutta siihen en laske ennen kun hain pyörän ja sitä kun lähdin sen jälkeen käveleen, kun olin jättänyt pyörän pihaan.

Jesse odottelemassa ennen tokotreenejä (pari viikkoa sitten otettu kuva.)

Keskiviikkona (13.8) oli viikottaiset treenit. Toiseksi viimeiset ennen oman seuran kisoja. Ens viikolla siis vielä viikottaiset treenit. Oma koutsi oli poissa, joten meidän ryhmäläiset joita oli paikalla huimat 3 kappaletta, niin treenasivat toisessa ryhmässä, missä oli kolmos luokan koirakkoja. Ei se mitään kiva vauhdikas rata heillä oli. Sekä vieressä kentällä sai tehdä itsekseen keinua ja puomia, joka sopi meille.
Meillä oli ensimmäinen vuoro ensimmäinen kerta oli aika hidas rata meiltä. Palkkasin kaks kertaa radalla + lopussa, ja radalla oli esteitä 9 vai 10. Sen jälkeen innostin koiraa ja otin nyt palkkaksi lelun. Vire nousi ihan uudelle tasolle verrattuna mitä se sitä ennen oli. Seuraava yritys lelun avulla/palkkana oli oikeasti nopea, ja itse sain tehdä töitä, että ehdin ennen koiraa parissa kohtaa. Ja A, oli nopea ja hyvä. Kepit meni ihan kivasti, ensimmäisellä kertaa lopetti toisen välin jälkeen pujottelemisen (mutta uudelleen ensimmäisellä kerralla meni hitaasti mutta ok). Loppu oli aika jännä, mutta toimi, kun saatiin kikka siihen toiselle yritykselle. Sen jälkeen otettiin Aalta loppuun asti kertaalleen vielä, joka meni hyvin. Sen jälkeen saatiin palautetta ja koirakko vaihtui. Kun koirakoita oli periaatteessa ylimääräisiä kun oli periaatteessa kaks eri ryhmää samassa niin meitä oli yhteensä 3koirakkoa meiltä ja niiden omassa ryhmässä oli 6 koirakko (3ihmistä ja kaikilla 2koiraa).

Sen jälkeen tehtiin kontakteja vapaana. Puomi hidas, mutta nopeutu toistejen jälkeen. Keinu, hyppäsi aluksi sivusta ja kerran väisti keinua. Muuten meni tosi hyvin keinulle ja vahvistin vielä sitä, että Jesse menesi suoraa edestä keinulle. Ja loppua kohden näytti jopa hyvältä sen keinu. Ja 24.8 olisi oman seuran ykkösten, sekä kakkostenkisat. Molemmilla 3 rataa, itse taidan ilmoittaa Jessen hyppärille ja toiselle agiradalle.

Nelli & Yatsi-belgi :3

Perjantaina pääsin koulusta jo kahdelta toista. Suoraan kotio ja äkkiä tekeen läksyt, jonka jälkeen treenikamat kasaan ja käveleen koululle mistä Jonna haki mut mukaansa. Tällä kertaa mentiin aksaan. Jonnalla oli muutama belgi itsellä ja mulla Jesse. Päivikin tuli myös treenaan kahden belginsä kanssa joten oli aika belgi painoteinen :D Tehtiin 2 hypyn ja putken minirata missä tarkoituksena harjoitella pakkovalssia, sitten erikseen oli keinua ja hyppy~kepit sarja.  Juurikun kaikki oli saatu leveille alkoi sataan. Siinä hetki suojassa istuttiin ja juteltiin mukavia. Sateen loppuessa lähdin käyttään Jessen ja juoksuttaan vähän lelun perässä muutaman kerran. Sen jälkeen mentiin ottaan keinua. Tarjosi keinulle menoa jo, mutta vielökin meno epävarmaa keinun puolen välin jälkeen. Muutaman toiston jälkeen meni jo kivasti, kertaakaan ei ohittanut estettä. Sen jälkeen mentiin ottaan hyppy-keppi sarjaa jossa aluksi Jesse oli hidas mutta loppukohden nopeutu. Kerran teki nopeet kepit mihin lopetettiin tekeminen, jonka jälkeen tauko koska alkoi taas sataan vettä. Sateen lakattua menin kokeilemaan pakkovalssia jossa Jonna minua hieman ohjeisti. Pari toistoa että koira tuli esteen takaa ns hakeen multa namin ja sitten hypyytin sen yli ja ohjasin kaummaiseem putkeen. Näin muutaman kerran. Sitten loppuun riehutin Jesseä ja nostatin virettä sille,  ja sitten sillä vireellä hypytin pari kertaa. Tollaisen vireen kun saisi sille agissa niin johan jäisin kakkoseksi vauhdissa. Jesselle teki hyvää treenata pikku sateessa koska se on sen mielestä ällöttävää ja kun maakin on märkää niin kaikki neljä tassua oli vaikee pitäö maassa samaan aikaan :D

Ilmoitin muuten Jessen viikon päästä oleviin kisoihin. Seuran omiin kisoihin kahelle radalle. Agi ja Hyppäri. Saas nähä miten siellä menee, kirjoittelen kisoista sitten ensi viikonlopun jälkeen. Tänään olisi hieman illemmalla tarkoitus jälleen käydä sama pyörälenkki kuin tiistaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti