29.8.2014

Möllitoko Tampere 27.8.2014

Keskiviikkona suunnattiin Katjan ja Sussun kera Linkki-bc ja Lumo-aussien kanssa möllitokoilemaan tarkoituksena katsoa missä koisissa liikkeet on. Oltiin paikalla hieman ennen klo 19.00 ja me pääsimme toiseksi viimeisenä kehään joskus kello 21.15, odotus oli pääosin ulkona märässä joten voitte kuvitella kuinka jäässä omat varpaat oli ja Jesse vaikka kuinka käytiin lämmitelemässä ennen suoritusta ja leikittiin ennen kehään menoa.

Luoksepäästävyys: 10
- Hyvä nousi seisoon vastaan. Ja ei vierastanut.

Paikkamakuu: sääli 5, oikeasti melkein voisi sanoa 0
- Meni toisella käskyllä ja vartalo avulla maahan. Lähti hiipiin mun perään. Tuomari käski kytkeä koiran, koska oli tullut rivistä reilun metrin eteenpäin, ehdin about 10-15s olla rivissä. Tämä kyllä oli mulle järkytys sinänsä, koska lähes aina se on pysyny siellä. No taisi olla liikaa vieraat koirat, kisatilanne ja kun toinen vieruskoirista rähähti ennen luoksepäästävyyttä, jonka jälkeen oli paikalla makuu.

Seuraaminen hihnassa: 7,5
- Ajoittain hyvää seuraamista, perusasennot otti 2/4. Hämmästyi paljon kun liikkuri käveli takanamme, josta taisi paineistua hieman.

Seuraaminen hihnatta: 6,5
- Sama meno jatkui, mutta irtosi vielä enemmän. Mutta ajoittain teki hyviä seuruu pätkiä.

Maahan meno seuraamisen yhteydessä: 0
- Tää oli arvattavissa, koska edes treeneissä tää ei onnistu. Teho treeniin ->

Luoksetulo: 9,5
- Bravuuri liikkeemme. Jäi hyvin odottelemaan eikä alkanut haistelemaan maata. Tuli laukalla, mutta hyppäs mua ns. vasten josta sivulle tuli. Josta taisi lähteä se puolikas pinna.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9 
- Tässä toinen liike mikä oli meillä vähän kyseenalainen onnistuuko vaiko ei. Mutta sehän meni hyvin. Seuruu oli hyvä ja pysähty ihan hyvin. Ei valittamista. Tietysti näpäkkyyttä voisi olla enemmän, mutta tuo kelpaa minulle.

Estehyppy: 7 
- Lähti ekalla, mutta ei hypännyt ja haisteli estettä. Toisella meni yli, mutta haisteli vieläkin estettä. Mutta ei ennakoinut perusasentoa!

Kokonaisvaikutus: 7 

ALO3 134pistettä

Tiivistettynä: Lisää möllitokoja, joissa saa kunnon kisatilanne treeniä. Myös sivulla maahan meno vahvaksi paikalla ja liikkeessä. Ja seuruuta vähän pitää vielä treenata pidempiä pätkiä. Mutta sitten kun paikallamakuu/siihen meno ja liikkeestä maahan sujuu niin hyvä on :3

Mahd. 6.9 ja 14.9 ois möllitokot myös :)

PS. Eilen (28.8.-14) liian pitkän tauon jälkeen hierojalla. Kehui Jessen lihaksia. Oikean puolen olassa ja lanteen kohdalla oli pikku jumit. Jotka saatiin auki. Seuraavan kerran mennään varmaan joulukuussa ennen joululomaa. Sain hyviä neuvoja venytyksiin ja jtn alkeellisia hieromaohjeita myös, mutta en taida uskaltaa itse tuota hieromaan kevyesti edes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti