16.5.2014

Treeniä ja koirakavereita on tällä viikolla urakalla nähty!

Tällä viikolla on menoa ja melskettä meillä ollut, mutta ollaan myös ehditty levätä ja allekirjoitanut saanut tehdä viimeisiä koulutehtäviään.

Maanantaina käytiin reilu 1,5h lenkki seuranamme oli Sussu ja Linkki~ bc. Käytiin ihan kivan pituinen lenkki käveltiin asfaltilla, hiekalla, metsässä ja rämmittiin metsässä, joten aikas monipuolista oli meidän lenkki ja pääsihän molemmat lopuksi vilvoittelemaan uimaan.

Tiistaina itse lähdin aamulla junalla Kannukseen pääsykokeisiin, matkoineen siellä menikin koko tiistai ja Jesse vietti lepopäivää silloin, lenkit äiti hoiti.
Sain seuraakin Johannasta joka hyppäsi ennen tamperetta samaan junaan. Meno matka meni toisaalta hitaasti, kun tampereella oli ensin vaihto ja sitten väsytti kauheesti, mutta sitten juttua alko tuleen niin piristy huomattavasti ja ehdittiinkin hyvin jutella kaikesta mahdollisesta jo ja katsoo vähän Google mapsista minne pitää suunnistaa.

Itse pääsykoe oli helppo, ei mitään vaikeita kysymyksiä ja koira hommeli oli myös aika iisi. Ennen ja jälkeen täyttelin 5 sivua papereita ja tein enkun ja matikan tehtävät. Enkku oli jopa mulle aika iisi, mutta silti kaiketi pari kohtaa meni väärin, matikka sen sijaan meni lähes täydellisesti. Sen jälkeen kierreltiin opistolla käytiin kattoon päärakennuksessa, kahessa eri asuntolassa, kentsulla ja siel missä puput ja ne on (:

Lähettiin käveleen opistolta n.50min ennen junan tuloa ja ehdittiin käydä kaupassa ja samalla bonganttiin pari tyyppii jotka oli ollu myös pääsykokeissa, joiden kanssa juteltiin melkein koko tulomatka Johannan kans. Kotona olin joskus vähän yli kymmenen, mutta pakko sanoo edelleen,  että oishan siellä hieno asua ja opiskella mutta edelleen mulle on ihan sama pääsenkö kannukseen vai hämeenlinnan lyseolle. Kummankin jälkeen on samantyyliset jatko suunnitelmat, mutta tietenkin ne voi muuttua ja melko varmasti muutuvatkin.

Tässä puhelimella otettu aika etukeno kuva, ehkä viikonloppuna parempaa.... c. Marjo

Keskiviikkona käytiin ensimmäisen kerran leikkauksen jälkeen aksaamassa, rimat 10cm? eli alimmillaan mitä sai. Ennen treenejä Jessen kans käytiin kävelemmässä ja pidin hetken sitä vapaanakin. Itse treenit meni hyvin jos ei lasketa lähtöjä kun ei peppu millään jaksanut olla 3s kauenpaa maassa. Mutta tehtiin sylkkäri harjoituksia kahdella eri lyhyellä radalla, sitten loppuun sai mennä pienen radan pätkän. Sylkkärit onnistu meiltä tosi hienosti ei sen kummenpia vaikeuksia.
Radan pätkässä oli kepit-(hyppy-hyppy)- a-putki-(hyppy-hyppy)-kepit, hypyillä tehtiin sylkkärit. Kepit meni tosi loistavasti yhdessä kohtaa se rytmitti kunnolla kepeillä. Radallakaan ei ollut mitään vaikeaa kohtaa aakin meni tosi hyvin. Sen jälkeen pakkasin kamat ja lähdin käveleen mutsia vastaan, kun tuli hakeen ja samalla Jesse sai jäähdyttely lenkin.

Torstaina käytiin Marjon ja Säde-seefferin kanssa lenkillä ja poikettiin myös nopeesti koirapuistossa käymään, jossa oltiin joku reilu 30min, sen jälkeen ajeltiin parempiin lenkki maastoihin ja heitettiin reilu 45minuutin lenkki, josta n. puolet koirat sai mennä vapaana :)

Perjantaina käytiin ensin Marjon ja Säde-seefferin kans joku n. 45min remmilenkki, jonka jälkeen mentiin tapaan Rosaa ja Rocky-Dallua joiden kans mentiin treenaileen. Jessen kanssa tehtiin perusasentoa, seuruuta, parit lyhyet paikkikset ja yksi oli vielä sillain, että olin sellasen sermin takana piilossa, ja nää kaikki paikkikset otettiin istualteen. Myös Jesse teki hetken mun kaverin kans jotain, kun se tuli piipahtaan siinä ja itse neuvoin Rosaa ja Rockyä :) Sen jälkeen käveltiin kaupan kautta kotio, saimme Marjosta ja Säteestä kotimatkaksikin lenkkiseuraa, Rosa ja Rocky lähti kaupan jälkeen kotio päin. Kokonaiduudessaan reissussa meni joku reilu 3h, ja käveltiin siitä ehkä n. 1,5h korkeintaan, mutta meni oma aika siinä, kun jäätiin myös treenien jälkeen kentälle rupatteleen :D

    3v Rocky dallu, 3v Jesse seropi ja 8kk Säde seefferi :) Kiitos treeniseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti