19.5.2014

Match Show 18.5 Hämeenlinna

Aamulla heräilin puoli yhdentoista pintaan, jonka jälkeen tein aamutoimet ja laitoin mätsärikamat kassiin ja lähdin käveleen vähän yli yksitoista mätsäripaikalle, jonne käveltiin Jessen kanssa reilu 20min. Hyvä aamulenkki tuli tehtyä siis.

Ilmoitin Jessen JH:hon ja x-rotuun ja Nellin taas veteraaneihin.
Ensin mulla oli JH, jossa oli mun lisäksi kaksi muuta koirakkoa, kaikki oli suhk. tasavertaisia, ja tuomari liikutti aika paljon ympäri ja kerran edestakaisin. Tuloksena Jessen kanssa JH2!
Seuraavana menimme Jessen kanssa samalle tuomarille x-rotu kehään. Sama tuomari joka oli mies, niin Jesseä arvelutti kauheasti tuomari. Antoi kuitenkin suhk. hyvin sen koskea siihen, liikkuminen ja seisominen sujui kivasti. Saatiin punainen nauha. Nauhakehässä meitä oli 4 koirakkoa, eli kaikki sijoittuivat. Taas Jesseä arvelutti tuomari, mutta muuten meni suhk. kivasti, lopulta miedät ohjattiin sijalle 3, elin PUN3 päivän tulos Jessen kanssa.
                             Jessen kanssa kehässä 18.5, kiitos kuvasta Sonja Kaurola!

Sen jälkeen käytin Jessen pissalla ja vein Jessen iskälle ja otin Nellin, jonka käytin pissalla ja sitten mentiin Nellin kanssa jo kehään. Nelli vastassa oli joku seisojatyyppinen koira. Nelli seisoi hyvin, mutta juokseminen meni kohtalaisesti, kaksi kierrosta juostiin ympäri, joista ensimmäinen meni hyvällä ravilla, mutta toinen ei... Silti saatiin punainen nauha, tuomarikin kehu Nellin turkkia ja yleiskuntoa, kun ikääkin sillä on 5 päivää vaille 10v! Sen jälkeen meni hetki jolloin veteraanit kutsuttiin punaisten nauhakehään, veteraaneja oli siinä nauhakehäss huimat 2kpl, Nelli ja mitteli. Nelli seisoi edelleen tosi hyvin, mutta ravi meni taas sillain, että kierroksen ravas hyvin sitten se toinen kiekkameni laukaksi ja peitsaukseksi... Mitteli ohjattiin ihan ansaitusti ykkös sijalle ja meidät kakkos sijalle, meidän yllätykseksi saatiin ylläpalkinto ''mätsärin vanhin veteraani'' yllätti tuo palkinto minut positiivisesti :)

Päivän tuloksen: Minä & Jesse JH2, Jesse PUN3 ja Nelli PUN2 + vanhin veteraani palkinto :)
    Jesse palkinto saaliin kanssa,
   oikealla puolen eli missä valkoiset ruusukkeet niin Nellin palkinnot, ja toisella Jessen.

Seuraavat mätsärit meillä onkin lauantaina 24.5 ja sunnuntaina 25.5 myöskin mätsärit ja vielä molemmat Hämeenlinnassa. Lauantaina taitaa kokoonpano olla Jesse, Nelli ja mahdollisesti Arttu. Sunnuntaina yritän sitten mielummin Artun ottaa messiin ja omista vain Jessen todennäköisesti, tietty kaikki voi muuttua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti