23.5.2014

Pikku infoa treeneistä, tulevasta kesästä yms :)

Tän viikon treeneistä en jaksa kertoa kauheasti, koska kuumuus vie kaikki energiat. Lyhynnettynä keskiviikon aksassa treenattiin keinua, kepeille menoa pikku radan pätkillä eri kulmista.
Torstain tokossa tehtiin lyhyet treenit, koska oli niin kuuma. Yhden luoksarin otin, vähän seuruuta, alkeita jäävistä (eli pyörähdys kerran pari ja sitten maahan/istu/seiso, sitten luoksepäästävyys loppuun ja paljon leikkimista. Molemmilla oli kivaa, mikä on kaikkein tärkeintä meidän treeneissä.

Odotan niin ensi viikon loppua, koska sitten alkaa kauan odotettu 2,5kk kesäloma, jolloin ehtii ite rentoutuun, relaan ja muutenkin viettään aikaa koirien kanssa. Suunnitelmia on jonkin verran. Nellin turkinohennus, Jessen hierontakäynti, mätsäreitä, agi möllejä ja kisoja toivottavasti, möllikisoja myös tokossa, koiraleiri todennäköisesti, myös todennäköisesti yhdessä tai kahdessä näyttelyssä käyn Arttu-bortsua esittämässä.

Huomasin myös, että pitäisi pitkästä aikaa, että kerrankin oli tarve käydä ihan tarkoituksella eläinkaupassa. Mm. Nellin clucosamin-niveljauhe on loppumaisillaan, Jesselle pitäisi hankkia uusi flexi, kun vanha otti ja hajosi, myös jotkut kivat/hyvät y-valjaat pitäisi Jesselle hankkia ja tietty lihoja pitäs ostaa, tosin nyt pitää saada pakastimet ensin tyhjäks, kun niin paljo koiran makkaraa ja jotain lihojaki viel jäljellä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti