11.5.2014

10.5. Match Show Hämeenlinna

Aamulla heräsin kymmenen aikoihi, kun oli taas tiedossa mätsärireissu, jonne pitäisi lähteä n. 11.00 aikoihin. Ensin tein kaikki aamutoimet, sen jälkeen lähdin käyttämään Jesseä aamupissalla, jonka jälkeen laitoin kaikki kamat kondikseen, lähtöä varten.

Paikanpäällä ilmosin Jessen vain JHhon, ja Artun om. ilmosi mut ja Artun isoihin koiriin. Ensin menin Jessen kanssa junnuihin, jossa se meni tosi kivasti. Hampaat anto mun näyttää tuomarille hyvin, eikä seisomisessa ollut ongelmia. Jessen kanssa oltiin JH1.
Sen jälkeen oli Artun vuoro mennä isoihin. Isoja koiria oli 16kpl. Arttu esiintyi parikehässä todella hyvin, ravi sujui ja seisominen sujui. Saatiin sininen nauha. Sen jälkeen mulle työnnettin suomenpystykorva 1v Mosku, joka oli ilmoitettu pieniin koiriin, ja en tiedä miksi. Mosku esiintyi tosi kivasti mun kanssa, vaikka ehdin pari kertaa ennen kehään menoa harjoittelemaan. Moskulle tämä oli myös ensimmäinen mätsäri. Seisomisen vapaasti se tajusi heti, joka sujui siltä todella hienosti. Ravikin sujui tosi hienosti, eikä tuomariakaan pelännyt. Hienosti Mosku esiintyi ja sai ensimmäisestä mätsäristään punaisen nauhan

Sitten olikin taukoa hetken aikaa, jonka jälkeen menin Artun kanssa isojen aikuisten nauhakehään. Kehässä oli 8kpl koiria, joista yhteensä 3 bortsua. Seisominen ei onnistunut hyvin, Artun peppu painoi liikaa tänään :p Sen sijaan ravi sujui todella hyvin. Mutta meille tänään sininen ei sij.
Siitä sitten juoksin suoraa Moskun kanssa punaisten nauhakehään. Mosku taisi pelästyä tai ahdistua nauhakehässä liiasta koiramäärästä vaikka oltiin ensimmäisenä. Hyvin ravasi ja seisoi aluksi, loppua kohden seisominen meni vähän plörinäksi. Mutta Moskulle ensimmäisestä mätsäristä punainen ei sij.


       Palkinnoiksi saatiin t-paita, koiran shampoota, namipussi, ruusuke, lelu ja 2x jtn tassun hoitovoidetta :)

Ens viikonloppua odotellen :) Meinaan lauantaina olisi Jessen tokopäivä ja sunnuntaina tod. mätsäriin
kokoonpanolla Jesse, Nelli ja mahdollisesti Arttu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti