7.5.2014

Pian päästään treenirutiiniin kiinni, vielä hetki pitää ottaa rauhallisemmin

Maanantaina oli 12 vuorokautta jo leikkauksesta ja uskalsimme ensimmäistä kertaa pidemmällä lenkille kuin 15~20min pissareissulle. Käytiin n. 1,5h lenkki kera Rosa & Rocky~dallun kanssa, tosin puolet ajasta neuvoin Rosalle vähän tokoa heidän kokeillessaan ohjeideni mukaisesti perusasento yms ja päästyään jyvälle R&R  niin otin vähän Jessen kanssa perusasentoa, pari kivaa lyhyttä seuraamista sekä yhden luoksarin.
Voi siis miten sitä tunnetta voi kuvailla kun Jessestä heijastui niin paljon se ilo, että sai tehdä jotain ja sai palkkaa siitä.

Sen jälkeen käveltiin Rosan talon eteen ja yritettiin epätoivoisesti saada Jesse ja Rocky oleen hetken paikallaan, lopulta saatiin pari onnistunutta kuvaa missä molemmat kattoo kameraan. Sen jälkeen käveltiin puolisen tuntia kotio, illalla kotona olikin aika väsyny Jesse (:

Alun leikki innon jälkeen saatiin suhk. hyvä kuva edustavista pojista Rosan kanssa :)

Tänään kävin agilitytreeneissä katsomassa mitä muut treenailivat ja auttelemassa radan rakennuksen yms, Jesse ei vielä päässyt mukaan, eikä varmaan vielä ensi viikollakaan treeneihin. Kivasti meni muilta ensimmäinen treenikerta ulkona, meille vaihtu nyt kesäksi ''taas'' uusi koutsi. Seurassamme pitkään kouluttanut Pena, joka on joskus kisannut koiriensa kanssa 20 vuotta, mutta nyk. ei enään, kun ei ole koiraa, jolla kisata kuulemma ja yleensä koutsannut 3.lk koiria, mut nyt sillä on kaksi ryhmää 1-2lk koirakoista. Kyselin tänään niin luvassa on ohjaustreenejä sekä ratoja pidempiä ja lyhkäisempiä. Nyt pitää Jessen kuntoa pikku hiljaa nostattaan jälleen, treeni motavaattoria myöskin.

Tänään on myös kulunut tasan 2viikkoa Jessen leikkauksesta. Jesse on ollut jo reilun viikon verran oma itsensä ja pari pidempää lenkkiä rauhallisella kävelytahdilla ollaan tehty ja maanantaina ne pikku treenit, ei muuta ihmeellisempää, ja ihan kiva 3vk tauko tullut ns. kaikesta, että tää viikko otetaan rennosti käydään vähän pidemmillä lenkeillä kerran tai pari, ja sitten aloitellaan pikku hiljaa treenirutiini hiomaan taas kuntoon!
Yksi ilta käytiin metässä käveleen flexissä, irti en viittiny päästää, kun niin pieni metikkö on/oli ://

PS. Perjantaina suuntaamme Nellin kanssa rokotuksille, kun rokotuskortti hukkunut, ja ei löydy ell. tiedostoista tietoa rokotuksista, niin käydään ottaan uus rokotus, että saadaan rokotuskorttikin samalla, kun muutenkin tän vuoden elokuussa Nellin pitäisi mennä rokotuksille. Samaan syssyyn Nelli pääsee '''terveys'' tarkastukseen, kun ikääkin kohta tipahtaa tilille jo 10w!
Ja ensi viikollahan minulla olisi suuntana Kannus ja siellä pääsykokeet :_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti