24.12.2015

Messari 2015

5.12 ja 6.12 oleva koiraihmisten suuri koiranäyttely, minne monet suuntasivat kyseisenä viikonloppuna. Itse olin vain lauantaina 5.12 messarissa fiilistelemässä. Lähdin samalla junalla kohti Pasilaa, kuin viime vuonna eli 8:18 junalla, Pasilassa juna oli noin 9:36. Hieman ennen 10 olin jo sisällä messukeskuksessa ja ensimmäisenä suunnistin Landseeri kehälle moikkaamaan Nellin kasvattajaa, jossa tuli hetki rupateltua ja vaihdeltua kuulumiset. Sen jälkeen suunnistin australianpaimenkoira kehälle, jossa tuli vietettyä melkein seuraava tunti kokonaisuudessaan.

Hieman yli 11, lähdin JH kehälle etsimään Hannaa. Hannan kanssa juteltiin ja vaihdeltiin kuulumisia, päätettiin, että nähään viel myöhemmin, kun Hannan JH-kehä olisi ohitse. Tässä välissä tapasin pari kaveria joiden kanssa tuli lähes koko loppuaika vietettyä ja kierreltyä messukeskuksessa. Käytiin ensin katsomassa jonkun aikaa koiratanssi kisoja areenalla, ja sen jälkeen mentiin kuunteleen tullin esitystä hyötykoira osastolle. Tästä jatkettiin tapahtumakehälle, jossa esiintyi sirkuskoirat ja sen jälkeen frisbeekoirat ohjaajien kanssa. Tän jälkeen se odotetuin kierros, sillä pääsin vihdoin kojuja katsomaan ja ostelemaan.

Tarkoitus oli vain ostaa heijastinhihna ja jotain pientä. Lopulta matkaan tarttui dobo tasapainotyyny, kuminen frisbee (sillä vanha hukkui 2014 kesällä jo), narupallo treeneihin, 3x erilaisia hauhaun herkkuja (lammasviipaleita, kanafilesuikaleita, ankkafileitä) ja kongin vinkuvatennispallo. Tasapainotyyny ei oo vielä saapunut kotio asti, kun tulee postissa, mutta siitä tulossa oma postaus!
Kaikkiin muihin mitä ostin niin olen todella tyytyväinen ja uskon, että myös tasapainotyynyynkin. Heijastinhihnaa etsin, mutta mitään kivaa ei osunut silmään siellä. Ja kuitenkin mulla meni vain n. 40e näihin ostoksiin, niin en pidä kauheen pahana hintana ollenkaan :D

Kotiopäin lähdin 16:12 junalla, josta meinasin myöhästyä, kun katselin tokokokeen aloitusta, sekä odottelin Hannaa vielä. Lopuksi juoksin aulaan, missä nähtiin Hannan kanssa vielä ja moikattiin nopeesti. Oli minuutista kyse, että en myöhästynyt junasta, sillä juoksin ensin ylös rautatieasemalle ostaan liput ja ennen sitä eksyin niissä tunneleissa vielä. Piti subileipä käydä ostaan myös, mutta eipä ehtinyt, kun oli niin vähän aikaa vain. Juna tuli juuri pääsin rullaportaat alas. Junassa sitten odottelin myyntikärryn tuloa, sillä halusin ruokaa, koska 22h ilman ruokaa alkoi jo tuntua mahassa. Pientä huimausta oli jo junassa, sillä olin mennyt 0,5l vesipullon voimalla koko päivän. Lopuksi myyntikärry tuli ja ostin sitten juomaa sekä kinkkuvoileivän, jolla pärjäsin hienosti kotiin asti. Junasta, kun pääsin pois niin 5 minuutin päästä istuin jo bussissa kohti kotia. Voimat oli kotona aika lopussa, mutta toisaalta messari reissut on aina unohtamattomia. Sillä näkee ihmisiä, joita ei usein nää, sekä pariin kaveriin tutustuin reissun aikana. Ostoksia on kiva tehdä, kun on vähän halvempaa ja sekä yleensä vähän ylimääräistä mukana, että on varaakin tehdä hieman normaalia enemmän ostoksia. Ensi vuonna sitten uudestaan :)

Herkut 3x (yht. 5e)

Kalkkuna (sai lisänä hauhaun pisteeltä), frisbee&''flyball'' yhteensä 5e sekä 1,5e vinkuvatennispallo :)

                                    Tuli 2 viikon odottelun jälkeen kotio, näin joulun alla!
                              Teen erikseen tästä tasapainolaudasta joskus vielä postauksen.

PS. 4. luukku tulossa tänään, vähän myöhässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti