21.12.2015

Joulukuun agilityt

3.12 torstai
En muista kunnolla mitään näistä treeneistä, sillä keskytyimme näissä Jessen kanssa pieniin onnistumisiin sekä oikealla hetkellä palkkaamiseen erityisesti. Lopuksi tehtiin keppejä sekä kontakteja.

10.12 torstai
Tehtiin tämä ylläoleva rata pariin kertaan ja kolmannella kierroksella sitten harjoiteltiin yksittäin esim. keppei tai muuta. Jesse teki ihan kivasti, 2. esteellä vastakäännös (?) ja muuten aika suoraa rataa. 5. esteen jälkeen putki houkutti kovasti, mutta ei Jesse sinne kuitenkaan juossut kertaakaan, ekalla kerralla ohjasin liian jyrkästi, jolloin Jesse väisti 6. esteen. Toisella kertaa onnistui paremmin tuo 4.-7 esteiden välit. Puomin jälkeen jyrkkä käännös 8. hypylle, mutta Jesse tuli todella kivasti alas, vaikka itse ''erkaannuin'' jo hypylle päin jo. Keinu sujuu todella kivasti myös jo, menee sinne eikä kiertele sitä, mutta aristaa silti sitä kiikaamista. Loppuun otettiin rengas treeniä kera yhden putken kautta, sekä parit juoksupuomit, jotka sujuvat erittäin hyvin,

17.12 torstai


Tässä radalla oli teemana takaakierrot, sekä esteiden ohitus

Jessen kanssa oikeastaan tässä ei ollut mitään ongelmaa, hiukan vaikea kulma keinulle, mutta hidasteltiin vähän niin sujui paremmin. Keinulta lähetin putkeen niin kertaakaan ei meinanut mennä puomille! Palkattiin targetilla loppuun, tai ollaan niin tehty aika kauan jo, että nami ei tuu kädestä vaan targetilta. Ei mitään erikoista kommenttia koutsiltakaan, Jessellä oli kiva vauhti ja ohjaus sujui tosi kivasti!
Toinen ja samalla tämän vuoden viimeinen rata treeneissä oli TODELLA suoraviivainen, eli tässä sai oikeastaan koira, että itse allekirjoittanutkin juosta jo ihan kunnolla. Voi Jessellä oli kyllä niin hauskaa, kun kerrankin sai juosta niin lujaa kuin pääsi ja lähes suoraan! Elämän pieniä iloja :D Mutta siis viime viikolla loppui tän vuoden agility treenit ja ne jatkuvat 7.1.2016 eli tässä noin 3 viikon tauko agilitystä, mutta kuitenkin tarkoituksena on käydä 27.12 epiksissä Riihimäellä sekä mahdollisesti ekat kisatki jo 3.1 Lahdessa, jos vain kyyti varmistuisi ennen kuin ilmot menee kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti