30.1.2015

Blogi sai uuden bannerin ja nimen

Nyt on uusi banneri, kiitos siitä kuuluu Auroralle! Myöskin blogin nimi vaihtui
''Jessen & Nellin elämää'' niin ''Terrieripojan matkassa'', Kommentteja uudesta nimestä/bannerista!

Uusi banneri ja uudet tuulet, uusi vuosi uudet kujeet. Tammikuu on pian lusittu eikä mitään ihmeellistä siinä tapahtunut. Kisat joissa kaksi starttia, joista molemmilta HYL, sekä uimalakäynti heti vuoden vaihdettua (2.1). Ehkä olisi aika siirtää katseet helmikuulle.

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna olemme suunnitelleen, että lähtisimme porukalla taas uimalassa käymään, sekä samana päivänä olisi dobon tutustumistunteja täällä Hämeenlinnassa, mutta en tiedä olisiko liian raskasta osallistua (klo 12-13 tai 13-14) doboon ja sitten klo 16 uimaan puoleksi tunniksi. Joo juttelin tunnin pitäjän kanssa ja suositteli, että toisena päivänä doboon tutustuminen, joten menemmekin sitten 17.2 tiistaina varmaankin sitten tutustumaan dobon saloihin. Yhdetkin kisat olisi, mutta en tiedä, toisaalta haluisin mennä, mutta lauantaina aamuherääminen viimeistään kello 8-9 väliin ei houkuta, sillä lukiossa kyllä tarvii nukkua yöt tosi hyvin. Ja toisaalta ei ole sellaista fiilistä, mutta toisaalta olisi kiva, että saisi tässä kevään mittaan ne pari nollaa niin sit voisi mahdollisesti jäädä kesän tauolle agilitystä tai ottaa kesäpaikan jonkun kanssa puoliksi eli esim. toukokuusta heinäkuunpuoleen väliin lomaa ja siitä heinäkuun puolesta kuusta syyskuun puoleen väliin me treenaisimme. Kesällä on vähän huono treenata, koska suomen sää on joko liian kuuma tai sitten sataa. Eikä muutenkaan kesällä kisoissa käytäisi, ehkä justiinsa yhdet kisat. Mutta saa nyt nähdä.


Tämä tuleva viikonloppu on pyhitetty allekirjoittaneen koeviikon viimeisille kokeen lukuhetkille, vaikka motivaatio on nyt todella alhaalla. Jesse saa aktivoida itseänsä enemmän aktivointilelujen avulla ja sitten tietysti pyritään että samanlailla saisi lenkit, että ei ihan pissalenkityksillä vain. Varmaankin eksyn tuohon lähi metsään kuvailemaan rakkaalla puhelimen kameralla, ken tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti