22.1.2015

Viime viikon agilitykisat ja kuulumisia!

Viime viikonloppuna oli jälleen aika startata vuoden 2015 kisakausi. Janakkalassa juoksimme parin agilityradan verran. Kiva ilmakin oli, ei liian kylmä tai loskainen, mutta jos ei muuta niin ainakin liukas. Onneksi nyt on kunnon nastakengät itsellä niin ei tarvi koko lenkkiä pelätä, milloin kaatuu kumoon asti. Pakko sanoa, että nastakengät on tämän talven paras ostos!

Janakkalassa molemmat radat meni ihan hyvin, mutta yksi ainoa este pilasi hienot radat. Ensimmäisellä radalla pussi olikin todella kaamea ja inhotta ja ei mennyt neljännellä yritykselläkään pussiin joten ohitettiin se, koska hylly tullut jo kuitenkin. Muuten rata oli siihen asti 0, myös sen jälkeen mentiin 0 maaliin. Toisella radalla oli myös pussi, mutta tällä kertaa koira meni sinne ihan kuin ei ois mitään ongelmia, mutta sitten yks lempiesteistä puomi oli tällä kertaa pelottava (taisi luulla keinuksi). Tässä vaiheessa olin sillain, et (O.o) en ymmärrä kyl Jesse sua oikein mitä haluut sanoa, mutta ainakin tiedetään, että kontaktit ja pussi pääsee tehotreeniin. Harmittaa vähän, molemmat radat, koska Jesse osaa molemmat esteet kuitenkin ja en tiedä oikein mikä Jesselle tuli niissä kohtaa, mutta ehkä mun ei tarvitsekkaan tietää? :D


Ensi kuussa Jesse pääsee hierojalle ja aika varmasti uimalaankin. Ehkä yhdessä mätsärissäkin pyörähdellään. Myös loppu helmikuusta Jesse viettää lomaa äitini kanssa täällä etelässä, kun itse lähden isäni kanssa lappiin lasketteleen viikoksi.

Myös ensi viikolla tuleva koeviikkoa odottelen innolla, sillä se tietää lyhyitä koulupäiviä ja lukemista. Mutta toisaalta sinänsä löysä koeviikko, koska oikeastaan ainoot mihin tarvitsee lukea on filosofia,terveystieto sekä matikkaa pitäisi laskea ja englannin sanoja harjoitella. Myös kaksi vapaa päivää koeviikolla!

Mitäs mieltä te olette uusista tokosäännöistä ja liikkeistä?
Itse olen positiivisesti yllättynyt, toinen seuruu jäi pois, paikalla makuu lyheni. Uusina liikkeinä kapulan pito ja kaukokäskyt, jotka onnistuvat varmasti meiltä 5 arvoisesti vähintään. Kapulaa kyllä pitää, mutta pitäisi saada varmemmaksi. Ja kaukoissa se, ettei liikkuis eteenpäin yhtään. Nyt tuurilla vähän mennään, että liikkuuko vai eikö liiku. Hypyssä hyvä uudistus, mutta Jessen tuntien se tekee sen helpommin, eli kiertää esteen, koska kuka tekisi sen niin vaikeesti että hyppäisi sen yli kun sen voi kiertää helpommin ympäri :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti