4.1.2015

Vauhdikas alkuvuosi

Meillä on ollut todella vauhdikas alkuvuosi tänä vuonna. Ollaan ehditty tässä neljän ensimmäisen päivän aikana tehdä minun mielestä aika paljon kaikkea!

Torstaina  (1.1) oikeastaan nukuttiin, kiitos Uuden vuoden juhlinnan. Mutta käytiinme pieni remmilenkki iskällä sekä heiteltiin pihassa lelua. Muuten loikoiltiin sisällä ja katsottiin televiota.

Perjantaina (2.1) heräsin puolilta päivin ja laitoin koiran ulos. Siinä koira sai melkein 2h olla ulkona  ja tehdä mitä lystäsi pihassa, kun itse tein aamutoimet, olin hetken koneella ja pakkailin kamoja. 
Noin kahden aikoihin iskä heitti mut kotio koiran ja kamojen kera. En ehtinyt olla kuin noin tunnin kotona, jonka aikana ehdin käydä suihkussa, vaihtaa puhtaat vaatteet ja laittaa kamat kuntoon uimalaa varten. Sillä hieman ennen kello neljää Riina ja Rosa (kera Rocky-Dallun&Elmo-Labbiksen) tulivat hakemaan mua kyytiinsä. Ja lähdettiin tästä Hämeenlinnasta ajeleen kohti Hyvinkäätä. Uimalan pihassa meitä ootti toinen osa porukassa nimittäin Jenni ja Jassu (kera Demi&Yatsi-belgien). Käytettiin siinä koirat ja Jesse teki molemmat tarpeensa ennen uintia mikä oli hyvä juttu. Sitten sisälle ja siellä vaihtaan itse ensin vaatteet (housut, kengät/sukat pois jne) ja sitten valmisteleen koiraa suihkutukseen. Pian meidän sakkia tultiin suihkutteleen ja Jesse pääsi suihkutukseen heti toisena, ja mikä sen kamalempaa on kuin suihkutus, kaiken lisäksi joku muu sen tekee kuin mami...

Sitten kun kaikki oli suihkutettu ja puettu liivit päälle, pääsimme siirtymään altaan puolelle. Laitoin Jessen melkein heti uimaan, taisi mennä heti toisen uimaan. muutaman kerran mentiin allas ees taas siinä reunalla ilman mitään lelua, että pääsee vähän makuun. Sen jälkeen otin jo hihnan pois ja sit sai hakea jo lelua, tosin ne jäi altaaseen koska ne ei ollut vielä niin kivoja. Noin 15minuutin uinnin jälkeen aloin tekeen sillain, että mentiin toisestä päästä uimaan sit kierrettiin koko allas ympäri ja tässä vaiheessa Jesse syttyi leluilla. Jonka haki aina sit kiersi altaan. Seuras aika hyvin mua kun kävelin sen vieressä ja tajusi jos oli tulossa rampille, ja sanoin että ''tonne'' ja näytin toisella puolen olevaa ramppia hän lähti sinne uimaan, jossa sai isot kehut multa.

Uinti katsaus (oma mielipide): 
- Ui hyvin, ja menee lelun perässä kivasti veteen. Aluksi sai houkutella aika paljon, mutta ihan itse meni joka kerta uimaan. Pari kertaa haukahti Elmolle joka tuli liian lähelle jätkän mielestä. 
Lauantaina (3.1) käytiin oikeastaan ensimmäistä kertaa treenailemassa sitten kunnolla tämän loman aikana ja  eihän sitä oo takana kuin  n. 2,5 viikkoa :D Tehtiin pari pitkää seuraamista, jossa oli täyskäännöksiä, käännöksiä oikeelle ja vasemmalle, pari juoksu osuuttakin oli ja pari todella hidastaosuutta, tietysti pysähdyksiä unohtamatta. Sitten tehtiin jonkun pikku maalin avulla kierrä temppua, eli Jesse kiersi käskystä kys. kohteen. Jesse tajus hyvin idean ja heti parin toiston jälkeen tuli temppuun vauhtia. Ensin tehtiin pari toistoo about n. 1metrin matkalta sit pari toistoo noin 3-4 metrin  matkalta. Näiden lisäksi otettiin perusasento treeniä muutama kerta, jotka meni hyvin. Sitten otettiin peräpään käyttöä eli peruuttamis temppua hyödyntäen, yritettiin peruuttaa mahdollisimman suoraa, jolloin Jesse käveli ns. takaperin. Loppuun otettiin pari hyvää luoksaria, kerran nousi seisoon, kun lähdin käveleen pois päin Jessen luota. Sit leikittiin lopussa sekä alussa frisbeen kanssa.

Vielä on pari päivää lomaa jäljella ja saa nähdä ehdimmekö tekemään jotain vai emme.


    Kuvassa etualalla Jesse, takana Elmo-labbis & Yatsi-belgi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti