10.2.2015

Kuulumisia, Uimareissu ja Back on Track-takki

Tässä melkein kahden viikon aikana ei ole tapahtunut mitään erikoista. Allekirjoittaneella oli koeviikko, mikä taisi olla lukion ensimmäinen pohjanoteeraus. Pääasiassa ollaan tehty normilenkkejä, ja sitten Jesse saanut hakea lenkillä lelua tai keppiä lumesta, että saatu ''hankitreeniä'' nyt kun luntakin on sen verran täällä etelässäkin.

Parin kerran aksatkin mennyt ihan kiitettävästi, pussi, mikä tuotti kisoissa ongelmia niin nyt ei ollut mitään ongelmia... Mutta sehän on hyvä asia, ettei se ollutkaan pelottava vaan joku aivopistos silloin. Myös kepit menevät aina kivalla temmolla ja yleensä Jesse hakee vielä oikeaan väliinkin. Huomaa kyllä, että Jessee saa tarkasti ohjata sillä jos vain mahdollista niin Jesse tekee kaiken helpoimman kautta. Seuraavat kisat menee varmaankin maalis-toukokuulle, jos saisi sieltä ne pari nollaa agilityradoilta niin kesän voisi pitää taukoa kisoista ainakin.


Viime lauantaina lähdettiin puolen päivän jälkeen käymään Hämeenlinnan kodin terrassa, missä oli eläinmaailman 1v tapahtuma, missä oli koirien ruokanäytteitä tarjolla, myös monet tarvikkeet oli alennuksessa. Itse lähdin tarkoituksella sinne, koska siellä oli back on track esittelijä ja BOTit vielä -20% alessa. Kokeilimme ensin koiraloimen kokoa 34 sopiva edestä, mutta liian lyhyt takaa. Koiraloimen koko 37, liian iso edestä, muuten ihan ok. Sitten verkkoloimen 34 sopiva edestä, mutta takaa ihan vähän liian lyhyt. Verkkoloimen koko 37 on edestä just ja just sopiva, vähän saa kiristää nauhoilla siitä edestä sitä, mutta pituus takaa hyvä. Joten verkkoloimi koko 37 lähti mukaan sieltä. Meillä kävi hyvä tuuri, kun hinnaksi alen jälkeen jäi 47,20, sitten mulla oli vielä 40e lahjakortti niin oikeastaan maksoin koko puvusta vain reilu seitsemän euroa, ei paha :D

Jessen tuumaus kuvaamisesta


Kotiin päästyä lauantaina melkein heti lähdettiin pikku lenkin kautta Marjolle, ja siitä kohti Hyvinkään koirauimalaa. Tutulla porukalla jälleen Jassu ja Demi-belgi&Jehu-Am.Akita, sekä Marjo ja Säde-spk. Jesse sai ensin isommat liivit, mutta vaihdoin parin uintikierroksen jälkeen kokoa pienempiin, kun isommat kelluttivat Jesseä ehkä vähän liikaa. Jesse innostui taas lelusta kivasti, mutta harmikseen aina joku ehti napata sen jos se osui matkan varrelle ja Jesse ei ollut ehtinyt hakea sitä. Myös 3-4 kierrosta Jesse ui ilman liivejä, hyvin meni, mutta ei niin halukkaasti mennyt uimaan kun liivien kanssa.

Nyt on hyvä takki treeneihin, tässä kuvassa hieman kangas/reunat jäänyt toiselle puolelle enemmän kuin tälle mikä näkyy kuvassa. Mielipiteitä BOT takista, onko ollut hyvä/huono, hinta-laatusuhde?

Itse varmaan teen kys. tuotteesta kirjoituksen sitten, kun olen käyttänyt Jessellä tuota hieman enemmän kuin pari kolme päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti