1.9.2013

Agilitytreenit 28.8 & Lenkki+Tokoilua 29.8.-13

Keskiviikkona oli toiseksi viimeisin kerta agilityä, kesäkaudella.
Ensi viikolla ois oman seuran epikset tiistaina sekä viimeiset treenit keskiviikkona.
Molempiin yritetään mennä, tosin torstain tokoilut,
saattaa silloin olla hiukan rennonmat.

Mentiin kaksi rataa, eka rata on merkitty 1-13. Alku meni hyvin 1-4 rengas oli aika jännässä paikassa, koska se oli ensimmäinen, este niin en voinut kauheasti mennä edelle, koska renkaasta Jesse tulee helposti sieltä sivusta ohi, sitten pituudelta ongelmitta putkeen ja hyppylle. Sitten eka moka kepeillä,
unohdin vaihtaa puolta, mutta jatkoin silti, koska ehdin vaihtaa päässä puolta, kun palkkasin Jessen.
Sitten haettiin putkesta ja parin hypyn kautta mutka putkeen vauhtia, sitten seuraava ongelma oli pussi.
Joka ei ollut yhtään Jessen mieleen, mutta meni kolmannella yrittämällä sinne, sitten Jessen lempieste veikkaisin PUOMI, meni muuten hyvin, mutta kontaktille pysähtyminen tökkäs, mutta palautus ja vika este ''maaliin'' ja hurjat kehut, kun meni tosi kivasti. Mentiin perään toinen kerta sillon meni paremmin,
muistin ennen keppei olla toisella puolen ja Jesse meni ekalla pussiin ja kontaktikin oli parempi.
Sen jälkeen annettiin vuoro toiselle ja mentiin käveleen hetkeksi ja ''rauhottumaan''.



Toinen rata oli sama rata, mutta väärinpäin, joka on merkattu 14-25, ennen radalla menoo,
otin Jessen kanssa katse kontaktia hiukan, osas tosi hyvin, pätevä pikkune <3
Alku meni hyvin taas ja jopa erittäin vauhdikkaasti ja se puomin kontakti oli tosi hyvä, pysähty kivasti,
vaikka menin itse vähän ohi, palkkasin siitä ja sitten odotti hyvin vapautusta, mutta pussiin meno oli taas niin inhottavaa, mutta meni toisella yrittämällä sen jälkeen loppu rata meni tosi kivasti vauhtia oli ihan hyvin irtos hyvin putkiin, sekä haki hyvin keppit ja renkaan. Sitten saatiin mennä tää sama rata uudestaan ja otin asenteen, että mennään ilosesti ja vauhdikkaaasti jos Jessestä löytyy energiaa. No menin jo puolin alkuun odottaan Jessee, siitä vauhdikas puomi ja nappiin kontakti. JES! Sitten vauhdilla pussiin ja loppu rata meni oikeasti tosi hyvällä vauhdilla, putkiin meni hyvin ja irtos sinne ja eikä lahnaillu siellä, kepeillä löyty jo rytmiäkin ja loppu suora ''mutkaputki-pituus-rengas'' meni eritoten hyvin ja mallikkaaasti ja mä en voi olla kuin iloinen.

Mä oon khyl aika varma, että joko talvella jankin kisoissa jossain niistä startataan tai sitten ehkk:n kisoissa jos näin hyvin menee koko talvikausi ja ei mitään pakkia tuu missään ja terveys on kaikki ok.
-------
Torstaina meillä oli jälleen toko, mutta tällä kertaa Nellikin pääsi mukaan. Iskä toi mulle nellin siinä 16.40 pintaan eli mulla oli vähän yli tunti aikaa olla siellä treenipaikalla, että Nelli sais tutustuu hetken rauhassa uuteen paikkaan. Otin Jessen niinku vähän nauttiin ulkoilmasta, kun tarkotus oli treenata Nellin kanssa ja ehkä jotain pientä Jessen kans. Lähettiin käveleen meijän talon takana olevan metsän lävitse polkuja pitkin isommalle tielle josta mentiin yli ja mentiin ihmettelemään junia, jotka ei ollutkaan kauhean pelottavia Nellin mielestä vaikka luulin, että ois voinu olla, sen jälkeen käytiin rautatiesillalla, mikä olikin pelottava Nellille, koska se oli niiin korkea :D No eipä kauaa siellä oltu, kun l'ähdettiin vanajan rantaa pitkin käveleen kohti kaupunginpuistoa. Tosin pysähdyttiin varmaan 5-10minuutiks yhteen rantaan, kun Nelli halus mennä vähän viilentyä ja sitten käytin kattelemas kalastuslaiturilla ja sen jälkeen kiivettiin ison mäen kautta treenipaikalle. Tosin oltiiin siellä ehkä liian aikaisin, mutta ei se mtn Nelli sai syö odotellessa dentax stickin, joka hävis yllättävän nopeesti sen suihin vaikka oltiin vieraassa paikassa.

Sitten, kun Jassu ja Sussu tuli niin juteltiin hetki ja sit alettiin treenaileen. Itse otin Jessen kanssa muutamat perusasennot, tiiviitä lyhyitä seuruita, luoksarin sekä temppuja, sen jälkeen annoin Jessen Sussulle, ja Sussu teki kaiketi jtn pientä Jessen kanssa, kun itse tein Nellin kans. Nellin kans alkuun ihan perus istu ja maahan, eli tosi helppoja juttui, sitten perusasentoja, jotka on parantunut huomattavasti vaikka, edelleen tulee herkästi vinoon. Muutaman askeleen seuruita, että seurais vieressä eikä niinku metri sivussa päin. Sitten otin luoksetuloa, jossa se tulee eteen ja siitä sivulle.

Toivepostaus ehdotuksia saa kommentoida, ajattelin sitten, kun on 50 lukijaa niin joku kuvakilpailu tai arvonta ois kiva, siihenkin saa antaa joitain vinkkejä/ehdotuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti