5.9.2013

Reilusti agilityä 3.9.-13 epikset & 4.9.-13 treenit

Eilen lähdetiin viiden pintaan äitin kans ajeleen Renkoon, kun siellä yhdellä kentällä oli EHKK:n järkkäämät epikset ( omalle seuralle ), ajattelin ensin, että menisin vain toiselle radalle, mutta toisin kävi. Osallistuin loppujen lopuksi mölleihin sekä kivaaviin mini luokassa.

Möllien rata oli aika ''pitkä'' noin 120m, mutta tuntui treeni pätkiin pitkält :D, mutta todella vauhdikas rata ja muutama vaikeakin kohta löytyi. Jesse lähti kovalla vauhdilla, että meinasin ite jäädä suu auki kattoon kui kovaa se juoksee ja se jopa irtos putkiin tooosi hyvin. Kerran meni ohi putkesta, kun mentiin ns. ihmisiä päin ( ihan radan reunaan) niin sinne ois kiva mennä, mutta jatko putkeen kuiteskin, ja sitä kohtaa ennen eli 4-8 esteillä jäin ihan sikana jälkeen ja takaaleikkaus ei sujunut niin kuin ajattelin sen menevän. Pussi meni täällä ihan plörinäks, siitä vitonen ja toinen vitonen tuli muurilta, kun jäin sillo jälkeen niin Jesse kiersi muurin (6.). Mutta 10 virhepisteellä aika, about n. 42s, ihanne 59s. Voitettiin möllit, joita tais olla 4-5, mutta 2 ainakin oli 3lk koiria, jotka lämmitteli möllien radan verran, joten niille ei annettu ''voitto mahdollisuutta''.



Kisaavien rata oli kans aika helppo sinänsä, koska ekat kuusi estettä oli samat, kuin mölleissä, seitsemän estettä oli samoja, mutta putkeen mentiin vaan eri päästä, sitten 8-11 esteet meni hyvin, koska Jesse irtos tosi hyvin 8. hypyn jälkeen putkeen (9.)  ja hypyn kautta aalle joka meni hyvin. Ja ehdin itse putkien väliin (13-14) josta sain sen ohjattua putkesta toiseen putkeen. Sekä kepit meni täydellisesti, haki hyvin, mutta ainoa kömmähdus tapahtu kepeillä toka vikasta välistä.

Tälläistä rataa mentiin sitten eilen treeneissä. Mustalla merkattu mentiin ensin sitten punaisella merkattu pätkä. Ekalle kiekalla varmistelin turhan paljon, jonka takia vauhti oli mitä, oli ja sitten Jesse lähti nuoleen jtn nartun pissaa mikä oli keskellä kenttää... Hain pois ja otettiin alusta samalla tahdilla loppuun. No sitten mentiin toinen kerta ja päätin, että nyt vauhtia ja kunnolla. Ja se mentiin huolella, nopealla tempolla läpi ja kerättiin koutsilt kehut pussiin :) Jessekin oli taas upea poitsu, kyllä siitä jotain kehkeytyy. 

Sitten mentiin tuota punaisella merkattua rataa. Radalla näkyi Jessestä, että eilen oltiin aksailtu sekä tänään. Mutta hyvin jakso pinnistellä, kivasti keppeihin ja putkiin on tullut vauhtia. Mentiin tääkin kaks kertaa läpi ja sitten Jesse pääsi leikkii yhden cava tyttösen kanssa ja sitten käytiin pikku jäähdyttele reissu ja sitten lähdetiinkin jo kotio päin :)

2 kommenttia:

  1. BLOGIN LEVEYTTÄ ISOMMALLE ET NÄKYY KUVAT KOKONAA!!! :) :D

    VastaaPoista
  2. Onneks puhelimella katteltuna näkyy hyvin :)
    OONNEEE <3 !!!

    VastaaPoista