30.9.2013

Match Show Hyvinkää 29.9.-13

Ennen mätsäri tooria voisin sanoa, sen verran lauantaista, kun olin iskällä. Nellillä on siis KUNNON karvalähtö kausi jälleen, kosket hitusen niin sulla on sellanen kiva tuppo karvaa käsissä :D Harjailin sit Nelliä pellolla, niin varmaan siinä se lähemmäs 45 minuuttia meni, että sain kaljuks tyyliin selän sekä kunnolla toisen kyljen, toista en jaksanut kunnolla loppuun, joten pitäs varmaan mennä pe-la yöks iskälle Jessen kans niin sais sekin kirmailla pitkästä aikaa KUNNOLLA vapaana ja sais Nellin harjattuu kunnolla loppuun. Loppuun tein vähän temppuja, mutta mtn seuraamista/perusasentoo en viittiny ottaa, koska sit mun huosut ois ollu valkoset :D Mutta nyt itse asiaan....

Aamulla itse heräilin siinä kasin pintaan ja sitten oli sellanen 50 minuuttia aikaa saada ittensä ensin ylös sängystä ja laittaa kaikki kamat omat sekä koiran valmiiksi. Kerrankin olin n. 10 minuuttia etuajassa valmis, joten lähdin aikasemmin käveleen koululle, josta Sussun, Jassun sekä Julian piti tulla hakeen mut kyytin vähän yli ysi. No siinä Jesse sai suhk. kivan aamulenkinkin. Siinä sitten seuraavaksi sai hyvin torkkua Hyvinkäälle asti jonne lähdettiin porukalla mätsäröimään, onneksi Jesse ottaa tosi lunkisti autossa niin seki vaan koisi koko matkan ( ei siis ainakaan omistajaansa tullu :D...) No automatkan päätyttä pikku pisulenkki ja sitten vietiin kamat ensin nurkkaan a. ja sitten kaikki muut lähti ilmoon, mut ite jäin Jessen ja 5kk ikäsen Demi-vaavin kaa ootteleen muita ja ite menin sitten, kun muut tuli. Tällä kertaa Jesse meni vain x-rotuun.

Kehiä odotellessa tehtiin hiukan tokoa, mitä Jesse teki tosi mahtavalla keskittymisellä ja oivalla vireellä, mutta onneksi ei kauaa jouduttu ootella ja nähtiinpä muutama tuttukin kehän laidalla. Kehään päästiin suhk. nopeesti ja suhk. hyvällä esiintymisellä jolla saatiin punainen nauha. Hetki jouduttiin oottaan vielä nauhakehiä jossa meni tosi hyvin ja lopputulokseksi tuli PUN 2, voiton vei VAIN 5kk snautserin ja jonkun sekoitus, joka meni TOSI HYVIN ikäisekseen.

1 kommentti:

  1. http://goldenkultainen.blogspot.fi/2013/10/liebster.html Haaste! :)

    VastaaPoista