15.9.2013

15.9.-13 Match Show Hämeenlinna

Aamulla vähän yli yhdentoista lähdettiin Jessen kanssa käveleen mätsäripaikalle, jonne oli huimat 1km-1,5km. Jesse sai hyvän pikku lenkin ennen mätsäriä. Mätsäri paikalla tavattiin heti Tiina, joka oli tullut paikalle turisteilemaan seefferi Taran kanssa. Melki heti bongattiin Tiinan kanssa Sussu, Jassu & Julia, joiden viereen mekin parkkeerasimme siihen nurmen reunaan. Kävin siinä melkein heti ilmoon itseni x-rotuun sekä junnuihin. Sen jälkeen menin melkein puoleks tunniks istuun ja jutteleen Tiinan, Julian, Jassun ja Sussun kans.

Kun kehät alkoivat niin mentiin J kans ootteleen molempia kehiä, seropeja tais olla 3 paria. Pari kehässä Jesse murahti TOISTA kertaa elämässään tuomarille, josta tuomari rokotti siten, että saatiin sininen, ja nauhakehäs viimeisiä eli kolmansia. Mutta ravi meni suhk. hyvin. Sen jälkeen suoraan melkein junnukehään. Jossa eka seisotusta, ravi ja sit yksilö arvostelu. Yksilös teetätettiin ekaa kertaa t-kirjain, joka meni suhk. hyvin. Meidät pudotettiin pari kilpailijaa ennen sijoituksia, mutta hyvin ylpee olin jh kehöstämme.

Sen jälkeen istuttiin vaan Tiinan ja muiden kans ja kateltiin Jehu am.akitan sekä Linkki bortsun kehiä, sekä Sampo kultsun kehiä, mutta itse en paljoakaan, ehtiny seurailla, kun tappelin Jessen kanssa. Se koko ajan vuhki, murisi kaikille, koska se oli jotenkin Tarasta mustis. Siis mikään ei auttanut, hihnasta nyppääminen, selättäminen, kuonosta pitäminen ei mikään auttanu. Ei herran jumala mulla meinas mennä hermot siinä viimesen tunnin aikana siihen. Mätsärin jälkeen lähetiin käveleen rantaan uittaan koiria Tiinan ja Julian kans, Jessekin meni niin syvälle, kuin Tarakin uimaan ja ui, kuin hullu :D Sen jälkeen me lähdettiin kotiin, miettiin huonoa käytöstä, ihan syvältä remmi käyttäytyminen, kun käveltiin kotio. Mutta ilmoitin meidät tiistaiks möllitokoon :D Saas nähä mitä siitäkin tulee, mätsäristä tulee myöhemmin kuvaa.

Muuten nyt ois 40 lukijan pyykki saavutettu aattelin, että sitten, kun ois 50 lukijaa saavutettu ois kiva olla joku arvonta tai joku kuvakisa yms. Ehdotuksia saa heittää.

2 kommenttia:

  1. Haastan sinut!! --> http://tahma-tassut.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehdä handlaamisesta postauksen? :) että miten itse tykkäät koiraa esitettävän, millainen esittäjä sinä olet yms? Ja sitten myos noista t kuvioista ja kaikista kuvioista mitä osaat nii semmoset selitykset tai kuvat että miten ne tehään ku ite oon vähä ulapalla niin olis kiva tietää :)

    VastaaPoista