27.8.2015

Keskiviikon tokotreenit 26.8

Keskiviikkona lähdimme jälleen tutulla porukalla (Jassu&Demi-belgi sekä Marjo&Säde-seefferi) treenailemaan samaiseen paikkaan missä viime viikollakin kävimme. Tällä kertaa keskityttiin enemmän seuraamiseen/jääviin. Alkuun Jesse haki hieman frisbeetä, jonka jälkeen vähän seuruuta ja molemmat jäävät kertaalleen. Jäävät meni ekalla kerralla todella hyvin, ekasta käskystä jäi seisoon/meni maahan ja seuruu oli ennen sitä tosi hyvä. Myöskään ei ennakoitu sivulle tuloon. Seuruussa Jesse kerran luulin että pyysin siltä seiso jäävää, vaikka en pyytänyt. Jesse meni tosi hienosti ellei tuota yhtä aivopierua lasketa mukaan. Tän jälkeen vähän leikittiin frisbeen kanssa ja pidettiin pieni tauko, molemmat tankkasimme hieman vettä ja seurailimme muiden treenejä.

Tauon jälkeen otettiin n. 30s paikkis n. 15m päässä ja tällöin Jesse makaili yksinään. Tämän jälkeen otettiin vähän lisää vielä seuruuta sekä muutamia temppuja ja en voi kyllä sanoa muutakuin, että seuruu oli kyllä tällä kertaa todella hienoa kokonaisuudessaan. Myös tässä setissä otimme molemmat jäävät kertaalleen (muistaakseni :D?).

Ennen loppu paikallamakuuta ''ryhmässä'' otettiin MHstä sellainen leikki, että ensin omistaja leikkii/hetsaa lelulla ja heittää toiselle sen, joka heittää sen sulle kerran, jonka jälkeen vielä heität sen kaverille, joka sit toisella kerralla alkaa leikkiin koiran kanssa. Jesse oli menossa ''jeejee-fiiliksellä'', mutta ei oikein ottanut kunnon otetta lelusta, kun Jassu yritti leikittää Jessee. Lopuksi n. 2minuutin paikkalla makuu, Demin kanssa. Siinä kaksi kertaa sai huomauttaa Jesselle että se pää ei voi mennä 360 astetta koko ajan... Sanoisin, että kokonaisuudessaan onnistuneet treenit.

Kuvan ottanut Jasmine Pimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti