12.8.2015

Hyvästi kesäloma ja tervetuloa arki taloon!

Allekirjoittanut ja monet muutkin ovat palanneet koulunpenkille. Itsellä alkoi nyt lukion 2. vuosi ja toivottavasti ensi vuonna olisin ABI! Aika näyttää että onnistuuko se, saanko kaikki kurssit kasaan jne.  Ensimmäinen jakso on suhteellisen kiva 5 lukuainetta ja liikunta. Itsenäisenä vielä on hi2 mutta se pitäisi elokuun aikana saada jo pois päiväjärjestyksestä. Ja siitä en ota sen suurempi paineita jos sen 7 saisi niin olisin tyytyväinen!

Mitä meidän tulevaan syksyyn tulee?
Syksyn kuluessa olisi tarkoitus käydä parissa mätsärissä,  syyskuun alussa onnidog tapahtumassa Himoksella JOS saadaan porukka kasaan, sillä ensi vuonna todennäköisesti YO kokeet estävät pääsyn tuonne tapahtumaan, palata treeneihin lokakuussa, kun talvikausi alkaa. Myös parit kolmet kisat olen ajatellut jos vaikka ne vikat luvat (2) saisi kasaan ja pääsisi 2. luokkaan tai ainakin kokemusta! Ja tietysti evolle tai jonnekkin olisi mukava tehdä joku päivä retki vielä ennen talven tuloa. Tervakosken KV näyttelyyn saatan eksyä turisteilemaan ja ihailemaan toisten koiria (ja saatampa serkulla poiketa).

Kesä meni suurinpiirtein rennosti ja ilman mitään stressiä, nautittiin säistä, kun niitä hyviä säitä oli. Sitten oli se asuntoauto reissu, muuten ei mitään ihmeellistä ollut kesällä Jessellä, itse kävin siellä Korrin luennolla alkukesästä. Jessekin uskaltau tänä vuonna paljon enemmän uimaan kuin viime vuonna (taikapallon ansiosta!!). Okei, taikapallo on vain normifutispallo joka on rikki, eli J saa siitä hyvin kiinni.

        ^^ Kuva todiste!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti